Volledig scherm

TOP 100 Belgen. Deze mensen heeft u op plaats 60 tot 51 gezet: “Mevrouw Gorissen, ge zijt een bv!”

Welke Belgen kleurden voor u het voorbije jaar? Daar hebben 10.200 lezers van ‘Het Laatste Nieuws’ en HLN.be een antwoord op gegeven. Zij wikten sporters, politici en andere bekende landgenoten, maar ook gewone mensen met een bijzonder verhaal. De resultaten leest u hier.

7 reacties

 • swa wuyts

  1 jaar geleden
  Wat een zever, alsof de rest van België niets gepresteerd hebben en er maar bijlopen voor aanvulsel. Het ophemelen van personen( BV's) die gedurende hun ganse leven niets bijgedragen hebben aan de maatschappij, profiteren van allerhande belastingvoordelen worden hier verheven als helden!
 • Frank Hageman

  1 jaar geleden
  Er zijn wel andere mensen die daar thuis horen inplaats van al die eigenlijk geen klop doen
 • André Mortier

  1 jaar geleden
  Sorry, maar het zijn de simpelaars en de filelopers van deze wereld die van sommigen B.V.'s maken omdat ze op TV komen. Het zijn ook maar mensen van vlees en bloed, niks meer.
 • Johan hendrickx

  1 jaar geleden
  Begrijp niet waarom daar zoveel BV's in die lijst staan; wat brengen die uiteindelijk bij? Moest vol mensen staan uit de zorg!
 • Gino Clauw

  1 jaar geleden
  Zeer aangename familie
 1. Sihame El Kaouakibi en haar twee nieuwe medewerkers hebben één ding gemeen: wie zijn Jiri De Laet en Aimé Schrauwen?
  PREMIUM
  POLITIEK

  Sihame El Kaouakibi en haar twee nieuwe medewer­kers hebben één ding gemeen: wie zijn Jiri De Laet en Aimé Schrauwen?

  Een ex-horecaman die beschuldigd wordt van fraude en een activist die zich inzette voor Black Lives Matter maar zich verzette tegen de coronamaatregelen. Jiri De Laet en Aimé Schrauwen, de twee nieuwe medewerkers van Sihame El Kaouakibi, zijn geen onbesproken blaadjes. Wie zijn ze en waarom willen ze voor de gevallen politica werken? “Als ik ergens een beweging zie ontstaan tegen het verval van het Belgische politieke systeem, dan is het wel vanuit die hoek.”
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 1. De jonge geradicaliseerde mannen met “woeste plannen”, dit is wat we weten over het aanslagcomplot: “Ze wilden overheidsinstanties aanvallen met vuurwapens”
  PREMIUM

  De jonge geradicali­seer­de mannen met “woeste plannen”, dit is wat we weten over het aanslagcom­plot: “Ze wilden overheids­in­stan­ties aanvallen met vuurwapens”

  Een combinatie van succesvolle opvolging en tijdig ingrijpen. Zo beschrijven bronnen de politieactie die maandag doorheen het land plaatsvond. Acht personen werden opgepakt in het kader van mogelijk terroristische aanslagen. Het gaat over een groep moslimextremisten met een verleden: sommigen werden gevolgd door Staatsveiligheid, waren amper 17 jaar toen ze hun eerste aanslag planden en dweepten met Islamitische Staat. Dit is wat we tot nu weten over het aanslagcomplot: van de wapens tot hun doelwit.
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.