Radja Nainggolan, Charles Michel, Miguel Wiels, Ines De Vos, Eden Hazard
Volledig scherm
Radja Nainggolan, Charles Michel, Miguel Wiels, Ines De Vos, Eden Hazard © HLN

TOP 100 Belgen. Deze mensen heeft u op plaats 100 tot 91 gezet: “Ik heb hoerenchance dat ik geen twintig ben”

Miguel Wiels (49) maakte het voorbije jaar van de nood en de noot een deugd. Achter zijn piano liet hij met ‘24 uur live’ de muziekwereld ontwaken uit die diepe corona-slaap. Voor even toch, want naast malse buien regent het tegenwoordig weer volop afgelastingen. “Beginnende artiesten zijn niet te benijden. Ik heb hoerenchance dat ik geen twintig ben.”

 1. Slechts 42 procent van Belgen past voorschotfactuur energie aan: dit zijn de risico’s
  Mijnenergie

  Slechts 42 procent van Belgen past voorschot­fac­tuur energie aan: dit zijn de risico’s

  58% van de Belgen heeft zijn voorschot voor energie de voorbije maanden nog niet verhoogd. Dat blijkt uit een enquête in opdracht van Luminus. Toch zorgt uitstel in deze situatie in geen geval voor afstel. Integendeel, wie niet in actie schiet, riskeert onaangename verrassingen bij het ontvangen van de slotfactuur. Zeker nu de energieprijzen recordhoogtes bereiken. Mijnenergie.be zet de feiten op een rij.
 2. Krijg tot 50 procent van je verbouwfacturen terugbetaald via de nieuwe Mijn VerbouwPremie
  Livios

  Krijg tot 50 procent van je verbouwfac­tu­ren terugbe­taald via de nieuwe Mijn VerbouwPre­mie

  Vanaf 1 oktober 2022 kan je de Mijn VerbouwPremie aanvragen. Die nieuwe premie omvat verschillende oudere premies voor renovaties en energiebesparende ingrepen. Voor welke werken kan je de nieuwe Mijn VerbouwPremie precies aanvragen? Hoeveel krijg je terugbetaald? En hoe werkt het systeem precies? Bouwsite Livios.be zocht het uit. Energetisch renoveren blijft immers dé manier om je energieprijzen zoveel mogelijk te beperken.