Tonnen puin op ‘spooksnelweg’ in Luik: als er geen plaats meer is, moet afval maar naar autostrade

Indrukwekkend zicht in de buurt van het Luikse Herstal. Op een verlaten stuk autostrade strekt één grote berg puin zich uit over een traject van verschillende kilometers. Sinds zondag rijden vrachtwagens af en aan om er alle puin uit de omliggende dorpen en gemeenten te storten. 

28 reacties

 • Theo Willemsens

  6 maanden geleden
  als er hier een nieuwe overstroming komt waar stroomt dat afval dan naartoe...terug naar de dorpen en steden misschien ?
 • Eric De Baeremaeker

  6 maanden geleden
  Er zijn toch genoeg afvalbedrijven die alles verwerken in België om te helpen ? Het zal toch vroeg of laat betaald moeten worden .
 • Willy. Van dyck

  6 maanden geleden
  Ik ken dit stuk snelweg zeer goed en is afgesloten omdat het enkele gevaarlijke op en afritten telt.Als je van Vlaanderen komt en wilt richting Aachen was het altijd zeer goed oppassen omdat er vlakbij de oprit ook een afrit is,de autos die de afrit willen nemen moeten tussen degene die de oprit willen nemen kruisen.Als je van de andere kant terug naar Vlaanderen wil is het juist hetzelfde waarbij nog komt dat het dan voor vrachtwagen een steile helling is. Op en afritten liggen te dicht bijeen
 • Bram De Clerck

  6 maanden geleden
  Nadien graag wel opruimen hé want zulke zaken beginnen altijd tijdelijk en binnen de kortste keren zijn de definitief.
 • Emmanuella Horemans

  6 maanden geleden
  Deze snelweg was versleten bij mijn weten en er is een nieuwe met betere verbinding aangelegd. Maar zwijgen over elders in het land dat op en afritten er ook verlaten bij liggen omdat er nieuwe en betere kwamen. Is al erg genoeg hoe die mensen al dagen in de misère zitten. Strekte aan de getroffen gebieden in België