Europees commissaris Frans Timmermans (links), Tommorowland (midden) en schrijver Yuval Noah Harari (rechts)
Volledig scherm
Europees commissaris Frans Timmermans (links), Tommorowland (midden) en schrijver Yuval Noah Harari (rechts) © NYT, Photo News, ANP

Tomorrowland organiseert duurzaamheidscongres met Europees commissaris Timmermans en schrijver Harari

Op het festivalterrein van Tomorrowland in De Schorre in Boom staat op donderdag 28 juli, de dag voor het laatste festivalweekend, de duurzaamheidsconferentie Love Tomorrow gepland. Sprekers zijn onder meer de Israëlische historicus Yuval Noah Harari en de Nederlander Frans Timmermans, vicevoorzitter van de Europese Commissie en verantwoordelijk voor de commissie rond de Europese Green Deal.

 1. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.
 2. Belg drinkt gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag: welk van de vijf types koffiedrinker ben jij?
  HLN Shop

  Belg drinkt gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag: welk van de vijf types koffiedrin­ker ben jij?

  De Belg gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag En dat is helemaal niet ongezond. In lage dosissen zou cafeïne het risico op hart- en vaatziekten, Alzheimer en huidkanker verminderen. Met zijn allen aan de koffie dan maar! Je kan het veelzijdige goedje op talloze manieren serveren en ook de zetwijze heeft een grote invloed op de smaak. Hoe bereid jij je favoriete kopje? HLN Shop zocht voor ieder type koffieslurper een bijpassend koffiezetapparaat.