Tom Van Grieken reageerde strijdvaardig op het nieuws over de peiling.
Volledig scherm
Tom Van Grieken reageerde strijdvaardig op het nieuws over de peiling. © BELGA

Tom Van Grieken: “Onze missie is duidelijk: de grootste worden in 2024"

Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken reageert uiteraard verheugd op de score van zijn partij in onze Grote Peiling. De uitslag was deels verwacht, maar dat Vlaams Belang de grootste zou worden, had ook Van Grieken niet zien aankomen, zegt hij vanavond op een strijdmeeting van zijn partij in Gent.

14 reacties

 • Ronny Claes

  3 jaar geleden
  Succes Tom !!
 • Ludwin De Roest

  3 jaar geleden
  Veel succes gewenst bij de verkiezingen begin volgend jaar
 • Susie Casteleyn

  3 jaar geleden
  In 2024 zal er geen enkele partij nog aan VLAAMS BELANG kunnen tippen want ze blijven aangroeien! Mijn stem blijven ze behouden. Toppie
 • luc caels

  3 jaar geleden
  Jens, dat zijn mensen die het willen zien veranderen. Niet meer of niet minder
 • adam naaktgeboren

  3 jaar geleden
  Het kalf is allang verdronken. Wat het VB destijds en nu verkondigde is realiteit geworden. Iedereen lachte hun uit maar vanbinnen dacht iedereen dat ze weleens gelijk konden hebben. Dus zweeg iedereen en potterden de regering verder. Een wirwar van regels en wetten werden ons door de strot gejaagd waardoor je de bomen door het bos niet meer zag. Nu zitten we ermee. Dit hadden we niet zien aankomen zou Geens zeggen. Ooit zei zelfs iemand” we lossen de problemen op als ze zich voordoen” Te laat!
 1. ANALYSE. De opgestoken middelvinger van de kiezer die niet te relativeren valt
  PREMIUM

  ANALYSE. De opgestoken middelvin­ger van de kiezer die niet te relative­ren valt

  Het is dat we het in de titel graag netjes houden, anders hadden we het resultaat van onze driemaandelijkse Grote Peiling hier omschreven als —copyright Flip Kowlier — een welgemeende fuck you van de malcontente, balorige Vlaming. Nu houden we het op een opgestoken middelvinger. Dat klinkt beleefder, maar het gebaar is er niet minder heftig om en het signaal valt onmogelijk te negeren, zelfs niet te relativeren.