BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Tom Meeuws (SP.A) opnieuw in opspraak: schimmig vertrek bij De Lijn

Er dreigt opnieuw een storm te ontstaan rond Tom Meeuws, socialistisch boegbeeld van de Antwerpse stadslijst Samen. Uit documenten blijkt dat Meeuws in zijn vorige job als directeur bij De Lijn Antwerpen opmerkelijke fouten heeft gemaakt bij de betaling van meer dan 600.000 euro aan een Antwerpse vzw en 100.000 euro aan een mediabedrijf. De zaak werd intern onderzocht, maar het werd uiteindelijk 'in der minne' geregeld. Meeuws kreeg nog vijf maanden opzegvergoeding. Reconstructie van een schimmig vertrek.

239 reacties

 • Philippe Deckers

  3 jaar geleden
  Alleen onze zelfverklaarde neutrale openbare omroep VRT gefinancierd met belastinggeld steunt hem nog...
 • Yves Wauters

  3 jaar geleden
  Sorry G.Bervoets ! Maar u selectieve verontwaardiging en toch maar steeds u proberen te wentelen in t slachtofferrolletje wanneer t resultaat anders is met daar lijnrecht tegen over u de tirades voor de anderen is zo doorzichtig en getuigd niet echt van veel verstand hoor ! U moreel kompas slaat teveel tilt grtz
 • medard albrechts

  3 jaar geleden
  de rooien hebben in het verleden niks anders gedaan, dan bedriegen en liegen, voor mij geen rooie meer jongens, tis genoeg geweest.
 • DIRK JULIUS VANDESSEL

  3 jaar geleden
  "Laat je niet paaien, met SAMEN naar de haaien"
 • dirk van melle

  3 jaar geleden
  Ai ai ai ! Dit wordt een génant verhaal! Nu nog de Gloeiende Gentse Ghelamco-Story, en 't is een rooie schandaalsoap!
 1. Nationale Bank verwacht dat economie tegen eind dit jaar op niveau van voor coronacrisis zit
  6

  Nationale Bank verwacht dat economie tegen eind dit jaar op niveau van voor coronacri­sis zit

  Tegen eind dit jaar zou de Belgische economie al opnieuw op het niveau van voor de coronapandemie aanbelanden, dat is ruim een half jaar vroeger dan verwacht. Dat blijkt uit de jongste prognoses van de Nationale Bank (NBB) die werden voorgesteld door gouverneur Pierre Wunsch. Voor dit jaar verwacht de NBB een economische groei van 5,5 procent, dat is zo’n 2 procentpunt meer dan bij de vorige prognose begin dit jaar. Voor 2022 gaat de Nationale Bank uit van een groei met 3,3 procent. “Alle lichten staan op groen voor het economisch herstel”, aldus Wunsch.