Tom Meeuws.
Volledig scherm
Tom Meeuws. © Photonews

Tom Meeuws: "Antwerpen heeft geen nood aan toeristische luchthaven"

PolitiekVolgens sp.a Antwerpen heeft de stad geen nood aan een toeristenluchthaven. Dat zegt de partij nadat VLM Airlines gisteren aankondigde bijna alle lijnvluchten vanuit de luchthaven van Antwerpen te zullen schrappen. Tegen 2030 wil de partij het terrein laten heraanleggen als park.

96 reacties

 • Jan Halsberghe

  3 jaar geleden
  Dat het vliegplein van Deurne voor zaken zou dienen is een lachertje. Die heren willen niet in een klein tuigje et hun goedbetaalde jobke naar irgendwo vliegen. Beter in business class vanuit Zaventem. En gelijk hebben ze! Sluiten die boel. De Stad heeft ruimte nodig, anders volgt er miserabele hoogbouw hier en wat verder!!!
 • Patje Staelens

  3 jaar geleden
  eerst komt het vliegveld ...iedereen wil er in de buurt wonen omdat de grond goedkoper is ...dan moet vliegveld weg en komt er mooi park enz....uw huis of stukje grond word dus duurder ...dus kassa kassa ...idem in zaventem en co ….en aan de klagers ...je wist da je aan vliegveld ging wonen moet je ook niet verschieten dat er daadwerkelijk ook vliegtuigen zijn …
 • martine van der auwera

  3 jaar geleden
  Aan Hugo Janssen, vanaf 7am mag iedereen volgens het politiereglement lawaai maken, dus ook vliegtuigen :-) ! Ik ben voor de luchthaven, ze bestaat al sinds 1921! Als je rond een luchthaven gaat wonen, weet je waar je aan toe bent!
 • Ralph Camberlin

  3 jaar geleden
  Dat gaat altijd zo hé, er is iets, mensen gaan in de buurt wonen en dan gaan ze beginnen zagen voor de overlast die het veroorzaakt.
 • Greta Van de Vyver

  3 jaar geleden
  Antwerpen heeft die luchthaven echt wel nodig, niet voor toerisme maar voor zaken! Zakenmensen hebben weinig tijd, hier verspil je geen 3 uur om in te checken.
 1. Honden richten ravage aan en kunnen niet wachten om het aan hun baasje te tonen
  Play

  Honden richten ravage aan en kunnen niet wachten om het aan hun baasje te tonen

 2. Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil
  Play

  Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil