Centerparcs
Volledig scherm
Centerparcs © VTM Nieuws

Toeristen zakken massaal af naar vakantieparken en de kust

Het Hemelvaartweekend is goed gestart voor de kusthoreca en de vakantieparken. In het hele land zijn vakantiehuizen zo goed als volgeboekt en ook aan de kust noteren ze een goede bezetting.

9 reacties

 • Hilde Peeters

  1 maand geleden
  Hotels dicht ondanks dat ze open kunnen maar blijven steun trekken slim.
 • Yann Sohie

  1 maand geleden
  Plooiers, ik wacht tot ik normaal op vakantie kan
 • Luc Van den Bulcke

  1 maand geleden
  Het eigen volk zware beperkingen opleggen en ondertussen komen ze in Zaventem aan zonder controle! Van waar komen al die varianten misschien?
 • leen hanssens

  1 maand geleden
  Ik blijf lekker thuis
 • christiane dewaele

  1 maand geleden
  Als mensen zo massaal er op uit trekken is dit een signaal naar de overheid dat hun dwingelandij lang genoeg geduurd heeft. Komt er een vervolg aan de golf die mensen zullen gelukkig zijn dat ze er nu toch van geprofiteerd hebben. Alle zwartkijkers moeten maar gewoon doen wat ze al meer dan een jaar doen en in hun kot blijven. Eigen volk alles verbieden uit vrees voor varianten maar die binnenlaten door het falen van de regering inzake quarantaine voor mensen die uit besmette gebieden komen
 1. HET DEBAT. Na het verplichte pensioen van Michel Wuyts en Frank Raes, moet iedereen zelf kunnen kiezen om door te werken?
  93

  HET DEBAT. Na het verplichte pensioen van Michel Wuyts en Frank Raes, moet iedereen zelf kunnen kiezen om door te werken?

  VRT wijst Michel Wuyts (64) en Frank Raes (67) de deur. De twee sportmonumenten moeten verplicht met pensioen. “Ik ben ontgoocheld dat het zo abrupt stopt. Ik had gehoopt op freelance of zelfstandige basis nog een tweetal jaar voort te kunnen doen”, reageerde Wuyts. Er komt heel wat kritiek op het gedwongen pensioen. Wat denk jij? Moet iedereen zelf kunnen kiezen om door te werken? Vanavond bundelen we de boeiendste reacties in een nieuw stuk. Lees hieronder alvast wat onze experts ervan vinden.