Vlaams minister van Onderwijs van Ben Weyts (N-VA)
Volledig scherm
Vlaams minister van Onderwijs van Ben Weyts (N-VA) © ISOPIX

Toch geen kotbubbel. Ben Weyts: “Begrijp niet waarom dit niet mogelijk was”

De verhoopte kotbubbel, die een antwoord moet bieden op het psychologische leed bij veel jongeren door de coronapandemie, komt er voorlopig dan toch niet. Vlaams minister van Onderwijs van Ben Weyts (N-VA) begrijpt niet waarom het Overlegcomité vandaag niet overging tot de invoering ervan. 

79 reacties

 • Dominiek Catry

  2 maanden geleden
  Hoorde zonet J jambon de uitspraak van VDB verdedigen . Het siert hem dit te doen . Meer nog hij vertelde in de zevende dag dat het overlegcomité overlegt in een sfeer van consensus . Dus beste Mr Weyts in plaats van te polariseren en altijd de media op te zoeken stel uw vragen eerst aan je eerste minister president . Misschien wordt het dan voor jou eindelijk ook duidelijk hoe de vork in de steel zit .
 • Pat Debal

  2 maanden geleden
  Wat begrijpt Weyts eigenlijk zelf
 • Marcel Willems

  2 maanden geleden
  We hebben nu eens een bekwame regering die rekening houd met alle burgers in die crisis periode .We hoeven de commentaar van Weyts niet die enkel stoke brand doet zonder zelf verantwoordelijkheid te nemen te voordele van alle burgers .Populisme ten top
 • Kurt Decloedt

  2 maanden geleden
  Meneer weyts...ik begrijp ook het meest niet van wat jij beslist en voorstelt...de virologen zijn experts in het vakgebied, jij bent geen expert in onderwijs...verre van.
 • anna vandenberg

  2 maanden geleden
  willy vangeel, zelfs Van Ranst zegt dat de teruggekeerde reizigers de oorzaak zijn van de tweede golf. Weyts beslist niets allen, zelfs Vandenbroucke vindt dat de scholen moeten openblijven. Blijf verder die onzin zelf geloven, maar veel gemotiveerde leerkrachten weten beter, zei doen er alles aan dat de scholen open kunnen blijven, de kinderen houden zich beter aan de veiligheidsvoorschriften dan veel volwassenen.
 1. Vrachtwagen vol hooibalen mist bocht en kantelt op rijdende auto
  Play

  Vrachtwa­gen vol hooibalen mist bocht en kantelt op rijdende auto

 2. Russen staan in badkleding op de latten
  Play

  Russen staan in badkleding op de latten