Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Tijdelijke btw-verlaging voor bouwsector en verhoging minimumpensioenen: dit weten we al over de nota-Lachaert

Nu de zeven partijen (Open Vld, MR, sp.a, PS, Ecolo, Groen en CD&V) zondagavond samenkwamen om de nota van Lachaert te bespreken, sijpelen ook meer details door over de inhoud ervan. Deze punten zijn gisteren toegelicht op het partijbureau van CD&V en worden ook bevestigd door andere partijen.

 1. Zo blijft je lievelingshandtas altijd mooi

  Zo blijft je lievelings­hand­tas altijd mooi

  Voor een tas uit kwaliteitsleder tel je al snel een flink budget neer. Hou dat bedrag even voor ogen wanneer je ’s ochtends je favoriete tas om de arm zwiert. Behandel je tas met zorg. Bewaar make-up en vloeistoffen in een apart binnentasje om morsincidenten te vermijden en wees voorzichtig met balpennen. Inktvlekken kunnen het leder onherroepelijk beschadigen. Neem je tas vast met droge handen. Toegeven, in tijden waarin we voortdurend onze handen ontsmetten kan dat best een uitdaging zijn, maar je handtas zal je dankbaar zijn. Ook zweet en vette handcrèmes kunnen het handvat van je tas trouwens donkerder doen kleuren. En last but not least: hou er rekening mee dat een nieuwe jeans vaak kleur afgeeft. Je favoriete nude bag zet je dus liever niet tegen je benen aan!
 2. Deze CD&V-burgemeesters zijn nog steeds tegen Vivaldi: “Dat is niet het signaal dat de kiezer gegeven heeft”
  PREMIUM

  Deze CD&V-burgemees­ters zijn nog steeds tegen Vivaldi: “Dat is niet het signaal dat de kiezer gegeven heeft”

  Vivaldi? “Neen dank u”, zeggen bepaalde CD&V-burgemeesters nu al, nog voor het partijbestuur zich uitspreekt over de zaak. Net als eind januari blijkt ook nu weer uit een rondvraag dat de meeste christendemocratische burgemeesters N-VA mee in de coalitie willen. Dat zeiden vijftien van de zestien burgemeesters die we aan de tand voelden. “Anders is er geen Vlaamse meerderheid”, zo klinkt het resoluut.
 1. Australische kat wint duel met kleine python
  Play

  Australi­sche kat wint duel met kleine python

 2. Geen flessenopener bij de hand? Dan komt dit wereldrecord van pas
  Play

  Geen flessenope­ner bij de hand? Dan komt dit wereldre­cord van pas