Tientallen Belgen slachtoffer van aan Vaticaan gelieerde onderneming

Enkele tientallen, mogelijk zelfs honderden spaarders zijn het slachtoffer geworden van Kepha Belgium, een onderneming uit Elsene die gespecialiseerd is in residentiële vastgoedbeleggingen. Dat bericht La Dernière Heure vandaag.

 1. 1 op de 4 Belgen stuurt berichten achter het stuur. “Het wordt steeds erger: nu bekijken mensen ook video’s en posten ze op sociale media”
  Play

  1 op de 4 Belgen stuurt berichten achter het stuur. “Het wordt steeds erger: nu bekijken mensen ook video’s en posten ze op sociale media”

  Een op de vier landgenoten leest of verstuurt af en toe een bericht tijdens het autorijden. “Dat is heel gevaarlijk en het wordt steeds erger”, zegt Stef Willems van het verkeersinstituut Vias. “Vroeger waren het alleen telefoontjes, maar nu bekijken mensen ook video's of doen ze een statusupdate op sociale media.” Daarom lanceert Vias vandaag een nieuwe campagne ‘Wagen in, gsm uit’. Bekijk hierboven het interview waarin Stef Willems van Vias de campagne toelicht bij HLN LIVE.
 2. 5 verdachten van aanval op fan van Manchester City komen vandaag voor onderzoeksrechter: “Het gaat wel degelijk om fans van Club Brugge”
  Play

  5 verdachten van aanval op fan van Manchester City komen vandaag voor onderzoeks­rech­ter: “Het gaat wel degelijk om fans van Club Brugge”

  Guido De Pauw (63), de voetbalsupporter van Manchester City die aangevallen werd op de snelwegparking langs de E40 na de match tegen Club Brugge, is niet meer in levensgevaar, maar ligt nog in coma en is er slecht aan toe. Vijf verdachten van de aanval komen vandaag voor de onderzoeksrechter, zegt VTM NIEUWS-reporter Wim Naert, die de zaak volgt. “Het gaat inderdaad om Club Brugge-supporters, dertigers, die al jaren naar het voetbal gaan kijken.” Bekijk hierboven de update met Wim Naert bij HLN LIVE.