In februari werd uit het kanaal in Roeselare een identieke Volvo opgevist als die waarmee verdachte Gustaaf Vande Veire destijds verdween.
Volledig scherm
In februari werd uit het kanaal in Roeselare een identieke Volvo opgevist als die waarmee verdachte Gustaaf Vande Veire destijds verdween. © UNKNOWN

Tiental tips na Telefacts Crime rond 25 jaar oude moord op Lieve Desmet

  1. Van enthousiast tot diep teleurgesteld, nieuwe coronabarometer lokt uiteenlopende reacties uit: “Toch voorzichtig blijven met reservaties”
    PREMIUM

    Van enthousi­ast tot diep teleurge­steld, nieuwe coronabaro­me­ter lokt uiteenlo­pen­de reacties uit: “Toch voorzich­tig blijven met reserva­ties”

    Na ellenlange discussies is de coronabarometer officieel afgeklopt. Vrijdag gaat het systeem van start, in code rood. Hoewel dat de ‘zwaarste’ kleur is, horen daar versoepelingen bij. Zo mogen we vanaf volgende week een uur langer op café en is supporteren voor onze favoriete voetbalploeg weer toegestaan. Maar wat vinden uitbaters eigenlijk van de nieuwe barometer? Onze verslaggevers namen de temperatuur op, van de toog tot het ballenbad.