Elias F., die nog in de gevangenis zit, werd veroordeeld tot een straf van 7 jaar en een boete van 18.000 euro.
Volledig scherm
Elias F., die nog in de gevangenis zit, werd veroordeeld tot een straf van 7 jaar en een boete van 18.000 euro. © rv

Tienerpooiers werken gewoon door ondanks enkelband: 14-jarig meisje in prostitutie gedwongen

Twee Antwerpse tienerpooiers zijn veroordeeld tot celstraffen van 7 en 6 jaar omdat drie meisjes van 14, 15 en 16 jaar zich voor hen zouden geprostitueerd hebben. De twee hoofdverdachten Elias F. (21) en Redha H. (21) zaten op het moment van de feiten thuis met een enkelband.

27 reacties

 • Guido Swerts

  5 jaar geleden
  Geens en Jambon doen niets anders dan de fouten opstapelen...zonder enige navolging...het was ooit anders...!
 • Guido Swerts

  5 jaar geleden
  Voor uitbuiting en sexueel misbruik van kinderen enkel maar thuiszitten met een enkelbandje..?(dit is voor deze criminelen een beloning)...Voor een verkeersovertreding wordt je heden ten dage strenger gestraft...waar is de logica en verantwoordelijkheidszin gebleven van "onze" politiek en justitie???!
 • Guido Swerts

  5 jaar geleden
  Moeten wij ons hierin echt blijven opjagen als justitie en politiek hier toch niets aan doet of constant faalt?!
 • Jan Delafontaine

  5 jaar geleden
  Een enkelband is een versiering, geen straf. Je moet slechts op bepaalde uren van de dag thuis zijn. Voor de rest lopen waar je wilt.
 • Chris de Velde

  5 jaar geleden
  Een pooier met een enkelband... moet het nog gekker? Een een voortvluchtige met een enkelband, hoe rijm je dat? Enkelbandgevangenen zouden toch THUIS moeten te vinden zijn?
 1. Vlaams Belang boycot zitting Vlaams Parlement uit protest tegen afwezige ministers: “Van Afrika tot in Amerika met deze regering”
  UPDATE
  74

  Vlaams Belang boycot zitting Vlaams Parlement uit protest tegen afwezige ministers: “Van Afrika tot in Amerika met deze regering”

  “Het belangrijkste land voor elke politicus is en blijft het binnenland”: het Vlaams Belang hekelde woensdag de afwezigheid van verschillende Vlaamse minister tijdens het vragenuurtje in het Vlaams Parlement en verliet meteen na de opening van de plenaire het halfrond als protest. “Maar liefst vijf van de negen Vlaamse ministers zitten in het buitenland. Dat getuigt van bitter weinig respect voor de Vlaamse democratie”, zegt fractieleider Chris Janssens. De woordvoerder van minister-president Jan Jambon (N-VA) noemt de kritiek aan onze redactie “naast de kwestie”.
 2. “Het is belangrijk om een lichte helling te voorzien voor de afwatering": alles wat je moet weten over de plaatsing van een terras
  Livios

  “Het is belangrijk om een lichte helling te voorzien voor de afwatering": alles wat je moet weten over de plaatsing van een terras

  Een terras plaatsen doe je beter niet in de winter. Negatieve temperaturen kunnen dan immers roet in het eten gooien. De lente ligt gelukkig om de hoek: hét moment dus om na te denken over deze verbinding tussen je woning en je tuin. Maar waar moet je zoal rekening mee houden bij het aanleggen van een terras? Bouwsite Livios vroeg het aan Denis Squedin van Tegels Depaepe uit Wevelgem.
 1. Stijgende rentes en vrijgesteld van roerende voorheffing: alles wat je moet weten over de tak 21-spaarverzekering
  Spaargids.be

  Stijgende rentes en vrijge­steld van roerende voorhef­fing: alles wat je moet weten over de tak 21-spaarverze­ke­ring

  Sinds eind vorig jaar neemt de appetijt voor tak 21-spaarverzekeringen met een gewaarborgde basisrente opnieuw toe, zo meldt de verzekeringsfederatie Assuralia. De stijgende rentevoeten op de financiële markten en een gunstige fiscale behandeling zijn daar niet vreemd aan. Wat houden die spaarverzekeringen precies in? En wat zijn de voor- en nadelen? Spaargids.be licht toe.