Huisarts Lien en mediaman Bastien (links) poseren met hun eerste spruit Guillaume (2). Tara en Mathias (rechts) verwachten hun eerste 'Tinderkindje’ op 12 september, net op de tiende verjaardag van Tinder.
Volledig scherm
PREMIUM
Huisarts Lien en mediaman Bastien (links) poseren met hun eerste spruit Guillaume (2). Tara en Mathias (rechts) verwachten hun eerste 'Tinderkindje’ op 12 september, net op de tiende verjaardag van Tinder. © Jef Matthee/Photo News + Jan Aelberts

Tien jaar Tinder, daar is eerste generatie ‘Tinderkinderen’: “Ja, jongen, papa sprak met véél mevrouwen af om mama te vinden”

Op 12 september bestaat Tinder tien jaar. De eerste generatie ‘Tinderkinderen’ begint dus al aan staartdelingen en Franse woordjes. Maar voor het zover kon komen, moesten hun ouders elkaar natuurlijk wel al swipend tegen het virtuele lijf lopen. Van energiezuinig Tinderen over ghosting tot schuimbekkende dates. Twee Vlaamse koppels over de perikelen van de datingapp die hen de ware opleverde. “Ik ben blij dat Tinder bestaat, maar ik ben nog blijer dat ik ervan af ben.”

 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. Familiedrama in appartement: man (33) brengt zwangere partner (28) en zoontje (5) om het leven en geeft zich aan bij politie
  Play
  Sint-Gillis-Dendermonde

  Familiedra­ma in apparte­ment: man (33) brengt zwangere partner (28) en zoontje (5) om het leven en geeft zich aan bij politie

  Een 33-jarige man heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag zijn 28-jarige zwangere partner en een jongen van 5 jaar om het leven gebracht. De dader gaf zich nadien aan bij de politie. De feiten speelden zich af in een appartementsgebouw in de Werkplaatsstraat in Dendermonde. Het parket heeft een onderzoeksrechter gevorderd voor moord.