De snelwegparking aan de E40 in Groot Bijgaarden.
Volledig scherm
De snelwegparking aan de E40 in Groot Bijgaarden. © Photonews

Theo Francken vraagt EU geld voor privébewaking op snelwegparkings

Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken wil de EU vragen over de brug te komen met geld voor de privébewaking op snelwegparkings in ons land. Dat heeft de N-VA'er aangekondigd in De Ochtend. Francken is momenteel met minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA) en Justitieminister Koen Geens (CD&V) in het Bulgaarse Sofia voor een tweedaagse informele ontmoeting met de Europese collega's.

38 reacties

 • Jan Vanachter

  5 jaar geleden
  De EU laten hun lidstaten gewoon stikken, zie naar naar Italië, die geven ze wat geld en trek uw plan met uw vluchtelingen. Zo zal het hier ook zijn.
 • Gerd Van nieuwenhove

  5 jaar geleden
  Bottinnekes inschakelen en mijnheer Jambon ( heps voor de vrienden ) tot de orde roepen . Beter dan in Antwerpen te paraderen !
 • guy raeymakers

  5 jaar geleden
  Vraag maar wat geld voor de werknemers van de carrefour die ontslagen worden mijnheer francken.
 • Tom Faes

  5 jaar geleden
  Arme Theo, de twee gezichten worden alsmaar duidelijker. Zelfs blinden beginnen dat te zien.
 • james vroman

  5 jaar geleden
  zal niet lukken net de waterfactuur en de elektriciteitsfactuur betaald Geert Vandewalle.. de rijkste partij kan dit wel zij zijn ook vragende partij ...
 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.