De staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken reageert fel op de Amerikaanse krant The Washington Post na een artikel over de Grote Moskee.
Volledig scherm
De staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken reageert fel op de Amerikaanse krant The Washington Post na een artikel over de Grote Moskee. © Photo News

Theo Francken reageert fel op Amerikaanse krant: "Ik ben niet anti-immigratie. Dit is Fake News"

Theo Francken, staatssecretaris voor Asiel en Migratie, is niet te spreken over een artikel van de Amerikaanse krant The Washington Post. De krant noemt Francken een “anti-immigratie hardliner” in een stuk over de Grote Moskee in Brussel. “Wat een foute belediging”, reageert de N-VA’er via Twitter. Hij eindigt zijn tweet zelfs met de hashtag “Fake News”.

78 reacties

 • John Peter Wubbe

  5 jaar geleden
  Tom Faes, was jij deze zaterdag in Brussel? Ik ben blij dat hij tenminste duidelijk is en niet SP achtig niet aanwezig is en geen verantwoording neemt als het eropaan komt
 • Tom Faes

  5 jaar geleden
  Zelfs in Amerika hebben ze de Theo door. Ik zeg al 3 jaar dat deze man twee gezichten heeft.
 • Karel Van Beeck

  5 jaar geleden
  Francken laat er nog steeds meer binnen dan hij er buiten zet!
 • Fons Casteels

  5 jaar geleden
  De Washington Post is de uitvinder van fake news. Dat Francken nu pas aan de beurt is, is omdat de WaPo-redactie al haar tijd en energie nodig heeft om fake news te produceren over Trump.
 • Liliane Kevelaerts

  5 jaar geleden
  Heel goed bezig Theo, ik zou eens willen zien hoe het die bashers zouden doen.
 1. Vakbonden voeren actie voor een vrouwvriendelijke pensioenhervorming, minister verdedigt zich: “Hervorming is niet seksistisch"
  9

  Vakbonden voeren actie voor een vrouwvrien­de­lij­ke pensioen­her­vor­ming, minister verdedigt zich: “Hervorming is niet seksis­tisch"

  De vakbonden ACV, ABVV en ACLVB hebben vandaag actie gevoerd aan de Pensioentoren in Brussel voor een vrouwvriendelijke pensioenhervorming. De in juli aangekondigde pensioenhervorming dreigt volgens de vakbonden de bestaande genderkloof in de pensioenen nog te verdiepen. Minister van Pensioenen Karine Lalieux (PS) zegt dat ze zich wel degelijk inzet voor het verkleinen van de kloof. “De pensioenhervorming is niet seksistisch”, verzekert ze.