Fatima B.
Volledig scherm
Fatima B. © RV

Teruggekeerde IS-vrouwen tekenen verzet aan tegen eerdere veroordeling

De teruggekeerde IS-vrouwen Fatima en Rahma B. tekenen verzet aan tegen hun eerdere veroordeling bij verstek tot vijf jaar cel. Dat melden hun advocaten Abderrahim Lahlali en Mohamed Ozdemir. De twee hebben nog tot maandag om eventueel verzet aan te tekenen, en de verzetsakte zal vandaag nog aan het parket worden bezorgd.

132 reacties

 • Alan Janssen

  2 jaar geleden
  Tja en straks nog een schadevergoeding en ze kunnen een nieuw avontuur aan..... Vraag me af wat voor een zin het heeft iemand bij verstek te veroordelen om vervolgens nog beroep te kunnen aantekenen, jaren later!
 • Brigitte Gins

  2 jaar geleden
  Deze vrouwen moeten boeten voor hun wreedzame daden. Zij zijn medeplichtig. Hoe moeten de slachtoffers zich voelen. Dat deze vrouwen in beroep durven gaan, zegt veel van de advocaten die hen verdedigen. Geen terugkeer en dan heb je deze problemen niet.
 • Roger Roels

  2 jaar geleden
  Ik moet gewoon kotsen van dit ongelooflijk verhaal, arm België, met grote klootzakken aan het roer. Ik hoop dat er ooit iets gebeurd met een van onze leiders zodat zij eens voelen wat het is slachtoffer te zijn
 • Paul Boutsen

  2 jaar geleden
  Ik hoop in memoriam van de honderdduizenden slachtoffers van dit tuig dat ze in beroep nooit meer vrijkomen.
 • geert voet

  2 jaar geleden
  Binnenkort zijn ze vrij,en krijgen ze een sociale woning,OCMW steun ZONDER CONTROLES,en alle sociale voordelen? Dit is Belgie !!!!