Eind oktober werd Mohammed Bakkali ook in verdenking gesteld voor de mislukte aanslag in de Thalys, op 21 augustus 2015.
Volledig scherm
Eind oktober werd Mohammed Bakkali ook in verdenking gesteld voor de mislukte aanslag in de Thalys, op 21 augustus 2015. © AFP

Terreurverdachte Mohammed Bakkali in beschuldiging gesteld in Frankrijk

Mohammed Bakkali, één van de verdachten in het onderzoek naar de aanslagen van 13 november 2015 in Parijs, is in Frankrijk in beschuldiging gesteld. Eerder op de dag meldde het federaal parket dat de man aan de Franse autoriteiten overgeleverd werd. Hij was ook in verdenking gesteld in het onderzoek naar de verijdelde terreuraanslag op de Thalys, op 21 augustus 2015.

  1. OVERZICHT. Al bijna evenveel coronapatiënten in het ziekenhuis als op recorddag tijdens eerste golf

    OVERZICHT. Al bijna evenveel coronapa­tiën­ten in het ziekenhuis als op recorddag tijdens eerste golf

    Sinds de uitbraak van het coronavirus zijn in ons land al meer dan 11.000 mensen overleden aan Covid-19. Tussen 18 en 24 oktober waren er dagelijks gemiddeld 13.858 nieuwe besmettingen, een stijging met 40 procent tegenover de zeven dagen ervoor. Dat blijkt uit de voorlopige gegevens op het online dashboard van gezondheidsinstituut Sciensano. We naderen ook het trieste record van het aantal gehospitaliseerde coronapatiënten tijdens de eerste golf.