De explosie in Beiroet, veroorzaakt door dezelfde soort van springstof die Hezbollah door België gesmokkeld zou hebben
Volledig scherm
PREMIUM
De explosie in Beiroet, veroorzaakt door dezelfde soort van springstof die Hezbollah door België gesmokkeld zou hebben © AFP

“Terreurgroep Hezbollah smokkelde springstof door België”

De terreurgroep Hezbollah heeft de voorbije jaren springstof door ons land gesmokkeld, zo beweert een hooggeplaatst Amerikaans functionaris. Het zou gaan over dezelfde stof die de gigantische explosie van vorige maand in Beiroet veroorzaakt heeft. Ook bij die ramp wordt er een link met Hezbollah vermoed.

14 reacties

 • Jan De Bisschop

  1 jaar geleden
  Nog maar eens een voorbeeld van stemmingmakerij. De grondstof waar het over gaat heeft meerdere toepassingen en kan inderdaad in springstof verwerkt worden. De primaire toepassing is landbouw. Als springstof heb je omvangrijke hoeveelheden nodig, zeg maar vrachtwagens vol. Er bestaat veel efficiënter materiaal voor dergelijk doel. "Stemmingmakerij" is dus op zijn plaats.
 • alain lammens

  1 jaar geleden
  Men zegt dat zware criminaliteit niet kan zonder medeweten van... !
 • Jean Vangronsvelt

  1 jaar geleden
  Hezbollah wordt gesteund door België en andere landen in Europa.
 • Albert De Zwijger

  1 jaar geleden
  Wanneer gaan we internationaal eens op de vingers getikt worden, we zitten er altijd mee tussen .
 • rudy jacobs

  1 jaar geleden
  toch raar hee ,alle goeie dingen gaan iets te maken hebben met belgie,je kan maar ergens wereld beroemd mee zijn ,nietwaar.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).