In Verviers werden gisteren twee terreurverdachten gedood. Een van zou de broer zijn van een tussenpersoon in de gevangenis van Lantin.
Volledig scherm
In Verviers werden gisteren twee terreurverdachten gedood. Een van zou de broer zijn van een tussenpersoon in de gevangenis van Lantin. © BELGA

"Terreurcel werd aangestuurd vanuit Griekenland"

TerreurdreigingDe terreurcel die door de veiligheidsdiensten werd opgerold, werd volgens VTM Nieuws aangestuurd vanuit Griekenland. Het onderzoek zou geopend zijn tussen Kerstmis en Nieuwjaar, toen de politie een tip kreeg over de verdachte communicatie van een gevangene in Lantin. Het federaal parket wenst geen commentaar te geven.

 1. Agressie op Manchester City-fan: Slachtoffer en familie stellen zich burgerlijke partij tegen 5 verdachten

  Agressie op Manchester City-fan: Slachtof­fer en familie stellen zich burgerlij­ke partij tegen 5 verdachten

  De 63-jarige fan van Manchester City die het slachtoffer werd van agressie op de parking langs de E40 in Drongen, stelt zich met zijn echtgenote en twee kinderen burgerlijke partij tegen de vijf verdachten. “Guido De Pauw werd niet alleen enorm zwaar toegetakeld, maar werd nadien voor dood achtergelaten. Hij is nu ietwat aan de beterhand en kan beginnen aan een wellicht lange revalidatie”, zegt zijn advocaat Thomas Gillis.
 2. Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11
  Gouden 11
  3

  Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11

  Dit weekend blonken verschillende spelers uit in de Jupiler Pro League. Zo hield Sinan Bolat de nul in de topper tegen Racing Genk, ontpopte Deniz Undav zich andermaal tot seizoensrevelatie bij leider Union en liet Christian Kouamé de netten trillen tegen rode lantaarn Beerschot. Welke spelers staan er nog in de de Gouden 11 van de week? Een overzicht.