Terrasjes dicht en winkelen onder politietoezicht: Brussel twee dagen op slot door bezoek van Biden

Door het bezoek van de Amerikaanse president Biden van zondagavond 13 juni tot dinsdag 15 juni verandert Brussel in een versterkte burcht. Zo zal het dagelijkse leven er twee dagen lang uitzien in de hoofdstad: “Je kan Brussel best vermijden met de wagen”.

36 reacties

 • johny vanderlinden

  2 maanden geleden
  Online vergaderen zit er niet in voor deze mannen zeker, moeten hun rijkelijk gevulde tafels met eten en drinken missen.
 • eduard janssens

  2 maanden geleden
  Ik vind dit ongeoorloofd in de tijd van de Corana; worden die ook getest als ze Brussel verlaten ?
 • Gerd Peeters

  2 maanden geleden
  Zij komen hier de grote sier uithangen en wij kunnen het betalen zeker? En Charles Michel kan ook weer eens de interessante komen uithangen.
 • André Sneddam

  2 maanden geleden
  Ik begrijp dat er maatregelen nodig zijn maar waarom kan de politie in Brussel hier wel het nodige doen en niet als het gaat om de coronamaatregels te doen respecteren?
 • Ronny Van de Wal

  2 maanden geleden
  Dat ze maar oppassen voor de Jurgen want zit nog ergens verstopt in de bosjes.
 1. Criminologe over online kindermisbruik: “Daders zoeken naar potentiële slachtoffers en wisselen onderling tips uit”

  Criminolo­ge over online kindermis­bruik: “Daders zoeken naar potentiële slachtof­fers en wisselen onderling tips uit”

  Het Antwerpse gerecht heeft een onderzoek geopend naar het vermeende kindermisbruik door een Vlaamse acteur. Een Nederlandse onderzoeksjournalist kwam via de datingsite Bullchat in contact met de man, die meteen begon te vertellen over kindermisbruik, zijn fantasieën en toekomstplannen. Dat daders van kindermisbruik zich steeds vaker in chatgroepen en op online platformen begeven, merken ook de onderzoekers van het Universitair Forensisch Centrum in Antwerpen. “Daders gaan er op zoek naar potentiële slachtoffers of wisselen onderling tips uit", zegt criminologe Minne De Boeck in een gesprek met HLN LIVE.