Terrasjes dicht en winkelen onder politietoezicht: Brussel twee dagen op slot door bezoek van Biden

Door het bezoek van de Amerikaanse president Biden van zondagavond 13 juni tot dinsdag 15 juni verandert Brussel in een versterkte burcht. Zo zal het dagelijkse leven er twee dagen lang uitzien in de hoofdstad: “Je kan Brussel best vermijden met de wagen”.

36 reacties

 • johny vanderlinden

  1 maand geleden
  Online vergaderen zit er niet in voor deze mannen zeker, moeten hun rijkelijk gevulde tafels met eten en drinken missen.
 • eduard janssens

  1 maand geleden
  Ik vind dit ongeoorloofd in de tijd van de Corana; worden die ook getest als ze Brussel verlaten ?
 • Gerd Peeters

  1 maand geleden
  Zij komen hier de grote sier uithangen en wij kunnen het betalen zeker? En Charles Michel kan ook weer eens de interessante komen uithangen.
 • André Sneddam

  1 maand geleden
  Ik begrijp dat er maatregelen nodig zijn maar waarom kan de politie in Brussel hier wel het nodige doen en niet als het gaat om de coronamaatregels te doen respecteren?
 • Ronny Van de Wal

  1 maand geleden
  Dat ze maar oppassen voor de Jurgen want zit nog ergens verstopt in de bosjes.
 1. Maar 5% gezinnen beschikt over goedkoopste energiecontracten: zo betaal ook jij minder
  Energie

  Maar 5% gezinnen beschikt over goedkoop­ste energiecon­trac­ten: zo betaal ook jij minder

  De consument raakt niet wijs uit de energiemarkt en zijn stroom- en aardgasfactuur. Hij is nauwelijks op de hoogte van de contractvoorwaarden, weet amper of hij een vaste of variabele prijs betaalt en heeft geen inzicht in de verschillende vaste kosten. Het gevolg: door een gebrek aan informatie betaalt hij een te hoge energieprijs. Maar waar vind je alle essentiële informatie? Mijnenergie.be schept klaarheid.