Illustratiefoto.
Volledig scherm
PREMIUM
Illustratiefoto. © Photo News

Tekort aan agenten om georganiseerde misdaad tegen te gaan: “Maffia neemt het land over”

De federale gerechtelijke politie heeft een gebrek aan personeel om de strijd aan te gaan tegen georganiseerde misdaad in ons land. Volgens het college van de procureurs-generaal komt de politie minstens 500 agenten tekort. “Als het om zware en georganiseerde misdaad gaat, moeten we tegenwoordig keuzes maken”, klinkt het bij voorzitter Ignacio de la Serna.

131 reacties

 • Yolande MARIS

  5 maanden geleden
  Voor criminelen is het hier een paradijs geworden,indien men gepakt wordt,wordt men gepamperd en heeft men meer rechten dan een gewone sloeber.Fraudeurs worden niet gestraft,zeker niet als ze tot de politieke klasse of elite behoren, of kan men zijn straf gewoon afkopen,dat vinden onze politici normaal.Alleen de gewone burger wordt voor de kleinste onnozelheid gestraft en moet dokken of ze nemen alles in beslag wat je http://bezit.De bendes die hier de plak zwaaien komen meestal van elders, EU bedank
 • Freddie Lamers

  8 maanden geleden
  Een job waarbij je het leven kan laten is niet zo populair. Criminelen deinzen nergens voor terug, en bezorgen je een blauwe boon.
 • Martin Amelynck

  8 maanden geleden
  Dit land heeft nood aan een goed bestuur... Dit is er momenteel niet!
 • Martinne Vercoutere

  8 maanden geleden
  Da's toch maar normaal dat er een tekort is...ze worden altijd in het ongelijk gesteld, zelfs bij normale zelfverdediging in een aanval, worden doodgeschoten maar worden niet ondersteund zoals het moet.
 • Fonske Beys

  8 maanden geleden
  Er is overal een te kort aan personeel bij overheidsdiensten . Veel volk te veel bij politiekers !
 1. PROMOJAGERS SUPERTIP. Delhaize geeft bon Bol.com van 20 euro bij aankoop drie producten uit gamma: “Je krijgt hem al als je 7,17 euro uitgeeft”
  3

  PROMOJA­GERS SUPERTIP. Delhaize geeft bon Bol.com van 20 euro bij aankoop drie producten uit gamma: “Je krijgt hem al als je 7,17 euro uitgeeft”

  Delhaize pakt weer uit met een Bol.com-actie. Wie bij de warenhuisketen drie producten koopt uit een gamma aan verzorgingsproducten, krijgt er een bon ter waarde van 20 euro van de webwinkel bovenop. “Je krijgt hem al als je 7,17 euro uitgeeft”, aldus Gunther Devisch van Promojagers België, die er zijn wekelijkse supertip van maakt voor de lezers van HLN.
 1. Minister Crevits aan de beterhand: “Erg schrikken maar het komt goed”, Brouns en Dalle hervatten onderhandelingen over begroting vandaag
  Play

  Minister Crevits aan de beterhand: “Erg schrikken maar het komt goed”, Brouns en Dalle hervatten onderhande­lin­gen over begroting vandaag

  Gisterenavond moesten de Vlaamse onderhandelingen over de begroting worden stopgezet omdat minister Hilde Crevits onwel was geworden. Om het zekere voor het onzekere te nemen, werd de CD&V-minister voor controle naar het ziekenhuis gebracht, zo meldde het kabinet van minister-president Jan Jambon (N-VA). De minister zou ondertussen aan de beterhand zijn. “Het was heel erg schrikken en een slechte timing. Maar het komt terug goed”, reageert ze. Minister van Armoedebestrijding Benjamin Dalle en minister van Economie Jo Brouns zullen de onderhandelingen vandaag vanaf 14 uur hervatten.