Beeld uit een pop-upvaccinatiecentrum in Schoten. Ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld uit een pop-upvaccinatiecentrum in Schoten. Ter illustratie. © Tessa Kraan

Tegen eind februari moeten quasi alle volwassen Vlamingen de kans hebben gehad om boosterprik te laten zetten

Van alle volwassen Vlamingen wiens interval voor de boosterprik al is verstreken, is er intussen 90 procent uitgenodigd. Dat laat Vlaams minister van Volksgezondheid Wouter Beke (CD&V) weten. De komende weken wil Vlaanderen de boostercampagne verder opschalen. Tegen eind januari wordt gemikt op 3,7 miljoen boosterprikken en tegen eind februari moeten quasi alle 4,4 miljoen volwassen Vlamingen de kans hebben gehad om de herhalingsprik te laten zetten.

20 reacties

 • john Roderigas

  1 maand geleden
  ik wil wel op 1 februari op het vliegtuig stappen, booster verplicht door europa, maar krijg hem toch maar tegen eind februari, mooie planning.
 • Maurice Berden

  1 maand geleden
  Het ideale tijdstip voor een boostervaccin na pfizer vaccin is 6 maand. Na veel geleuter tussen de verschillende regeringen en de 9 ministers van volksgezondheid mag ik na 8 maand mijn booster gaan halen. Nog net op tijd zeker ???
 • Regina Van Akker

  1 maand geleden
  En zorg aub dat er tegen half 2022 een vierde prik klaarligt voor iedereen,want de vaccins werken niet lang genoeg. Ipv zomer van de vrijheid, wordt het dan weer een volgende piek. Wees nu eens vooruitziend ipv altijd maar af te wachten!
 • Veronica Voorhelst

  1 maand geleden
  Ik zou ook een afspraak moeten maken maar twijfel. Pfizer vertrouw ik niet en andere mRNA vaccins ook niet erg. Bovendien geven ze zelf toe dat ze niet werken tegen omikron.
 • willy goelen

  1 maand geleden
  ja er is een solden van de oude boosterprik , in maart hebben we de update. maar daar gaan ze mee wachten tot er volgende piek is .