Onder meer deze afzuiginstallatie ter waarde van 17.973 euro wordt geveild.
Volledig scherm
PREMIUM
Onder meer deze afzuiginstallatie ter waarde van 17.973 euro wordt geveild. © Photo News

Te koop: de keuken van Sihame. Inboedel van El Kaouakibi's JJ House onder de hamer

Een matzwarte Smeg-koelkast? Of wat dacht u van een vijf meter lange tuintafel? Vanaf 1 juni wordt de inboedel van JJ House, de failliete eventlocatie van Sihame El Kaouakibi, openbaar verkocht. Onder de hamer gaat dan ook: dé beruchte industriële keuken die met subsidiegeld werd betaald. De veilingmeester ging donderdag in JJ House alvast de inventaris opmaken. Wij liepen met hem mee.

28 reacties

 • MARTINA HEREMANS

  1 jaar geleden
  Dat zij haar schulden afbetaald en die 6000 euro per maand worden met ingang stopgezet !
 • Norbert De Keulenaer

  2 jaar geleden
  Waarom reageert de politiek hier niet en anders wel ? Omdat ze allemaal boter op het hoofd hebben. Aan 6000 euro per maand (die voort uitbetaald wordt) wil ik ook, beticht worden van fraude !
 • Lina Anil

  2 jaar geleden
  Die huizen die zij ook heeft die moeten ze ook in beslag nemen.
 • Daniël Baeten

  2 jaar geleden
  Zo iets uitspoken en dan nog beloond worden met 6000 euro in de maand. Wat steld onzo regering nog voor. Bende deugenieten.
 • Marion Van Saan

  2 jaar geleden
  Gaat geen miljoenen opbrengen.
 1. Strengere regels rond roken op komst: rookverbod in pretparken, speeltuinen en andere plaatsen met kinderen
  Update
  44

  Strengere regels rond roken op komst: rookverbod in pretparken, speeltui­nen en andere plaatsen met kinderen

  De federale regering wil roken in attractieparken, dierentuinen, kinderboerderijen en speeltuinen vanaf 2025 verbieden. Dat staat in een antitabaksplan waarvan het kernkabinet het federale standpunt vrijdag heeft goedgekeurd. Als het van de regering-De Croo afhangt komt er ook een verkoopverbod in cafés en op festivals, en vanaf 2028 ook in grote voedingswinkels. De tabaksfabrikanten tonen begrip dat de overheid de tabaksconsumptie wil terugdringen, maar plaatsen grote vraagtekens bij het plan. “Maatregelen afkondigen zonder voorafgaand overleg met de betrokken sectoren getuigt van weinig beleidsernst en verantwoordelijkheidszin.”
 2. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.