Er is nog geen duidelijkheid over de vaccinleveringen van Johnson & Johnson de komende weken. Dat zorgt voor wrevel bij Dirk Ramaekers, hoofd van de Taskforce Vaccinatie.
Volledig scherm
Er is nog geen duidelijkheid over de vaccinleveringen van Johnson & Johnson de komende weken. Dat zorgt voor wrevel bij Dirk Ramaekers, hoofd van de Taskforce Vaccinatie. © Photonews, Tim Dirven

Taskforce Vaccinatie: “Bezorgdheid over leveringen J&J neemt week na week toe”

Er is nog steeds geen duidelijkheid over de vaccinleveringen van Johnson & Johnson (J&J) de komende weken en dat zorgt voor wrevel bij de Taskforce Vaccinatie. "De komende weken is het nog geen majeur probleem voor ons land, maar de eerste weken van juni zouden de grote leveringen echt moeten komen", zegt Dirk Ramaekers, hoofd van de Taskforce. "Alles wijst op een tijdelijk probleem, maar de bezorgdheid over J&J neemt week na week toe."

41 reacties

 • Martin Van Tendeloo

  2 jaar geleden
  Nu horen we topman Paul Stoffels van J&J niet. Vorig jaar op tv met borst vooruit over hun vaccin alsof zij het hadden uitgevonden. Tegen dat ze genoeg kunnen leveren is de pandemie voorbij, nog niet gesproken over de kwaliteit van hun vaccin.
 • Kris Leynen

  2 jaar geleden
  Dit laat gewoon zien hoe zwak de politiek is tegen de internationals.
 • Pieter Verhulst

  2 jaar geleden
  Mensen die allergisch reageren op entstoffen worden ingespoten met het slechtste middel Johnson. Dan moet maar 1 vaccin gezet worden.
 • Patrick Dewael

  2 jaar geleden
  Als ze klaar liggen voor verzending in de VS waarom stuurt men dan geen Airbus 400M van het leger om ze op te halen? Verder is het misschien aangewezen om te stoppen met bedrijven en producten met twijfelachtige reputatie rond kwaliteit en levering en verder te gaan met bedrijven die zich wel aan de afspraken houden.
 • Serge Vanruysseveldt

  2 jaar geleden
  gelukkig dus. Minder mensen die een product in zich krijgen waarvan de gevolgen op termijn niet gekend zijn.