De vrachtwagen heeft zijn lading olie verloren.
Volledig scherm
De vrachtwagen heeft zijn lading olie verloren. © Marc De Roeck

Tankwagen verliest lading olie net voor Kennedytunnel: twee rijstroken dicht op Antwerpse ring

Op de Antwerpse ring richting Gent zijn vrijdagavond twee rijstroken afgesloten net voor de Kennedytunnel door een ladingverlies van een tankwagen. Dat zegt het Vlaams Verkeerscentrum. Omstreeks 20.45 uur staat er een file vanaf Antwerpen-Oost, de hinder zal volgens de brandweer allicht nog een uur duren.

10 reacties

 • Vazart vaza

  4 jaar geleden
  tees is weer iet nieuw, da hebben we nog niet meegemaakt, ring vrachtwagen vrij houden of veel laten betalen
 • greet lenaerts

  4 jaar geleden
  Elke dag maar dan ook elke dag is er een ongeval met vrachtwagens in Antwerpen
 • hoi hoi

  4 jaar geleden
  Gebeurt vaker dat verkeersinfo niet klopt, Een keer stond er 20 min vertraging Heb er 2,5uur gestaan!!!! Schandalig, kan Aleen in België, Verantwoordelijke direct ontslaan
 • bastiaan claeys

  4 jaar geleden
  Heeft er iemand ooit al bij stilgestaan dat de ring van Antwerpen meer dan 20 jaar achterstaat op de rest van europa door die actiegroepen van stRaten Generaal en Ademloos die al twee decennia de vooruitgang blokkeren en heel België gijzelen?
 • Attila Gedikoglu

  4 jaar geleden
  Het is grootswaarschijnlijk om drugshandel makkelijker te smokkelen door dat mensen gefocust zijn aan die situatie op verkeer. Minder opvallend voor de smokkelaar. Is in de tijd gebeurt
 1. Vijftien personen met alcoholintoxicatie binnengebracht op spoeddienst in Hasselt: “Dit is intriest, alsof de miserie nog niet groot genoeg is”
  Play
  Hasselt

  Vijftien personen met alcoholin­toxi­ca­tie binnenge­bracht op spoed­dienst in Hasselt: “Dit is intriest, alsof de miserie nog niet groot genoeg is”

  In het Jessa Ziekenhuis in Hasselt werden in de nacht van vrijdag op zaterdag vijftien personen binnengebracht met een alcoholintoxicatie. De spoedartsen zijn niet te spreken over het gedrag van de feestbeesten. “Bovenop de miserie met corona vinden sommigen het ook nog nodig om onze spoedverpleegkundigen en artsen hiermee te belasten”, zucht woordvoerster Lieve Ketelslegers.