Met paarden bezig zijn, Sarra Van Avermaet deed niks liever. "In de jeugdreeksen had ze verschillende kampioenstitels behaald", vertelt Glenn Maes van de Vlaamse Liga Paardensport.
Volledig scherm
Met paarden bezig zijn, Sarra Van Avermaet deed niks liever. "In de jeugdreeksen had ze verschillende kampioenstitels behaald", vertelt Glenn Maes van de Vlaamse Liga Paardensport. © RV

Talentvolle amazone (21) sterft na schop van paard: “Sarra ádemde paardensport”

Een talentvolle 21-jarige amazone uit het Oost-Vlaamse Hamme is gestorven door een trap van haar paard. Sarra Van Avermaet werd nog afgevoerd naar het ziekenhuis, maar overleed daar vijf dagen later. "Van 's ochtends tot 's avonds was ze met paarden bezig. Haar hele leven draaide rond de sport."

8 reacties

 • raf peeters

  2 jaar geleden
  Zeer jammer dat dit gebeurd is ,men rust in vrede.Aan alle toekomstige paard lief-hebbers volgende raad ,hoe eigen je ook met je dier bent ,ga nooit maar dan nooit achter je dier staan,een insect is voldoende zodat je dier in paniek kan geraken met steigeren of stampen tot gevolg.
 • T Hendrickx

  2 jaar geleden
  Een veelbelovend talent is niet meer door een jammerlijk en zeldzaam voorkomend ongeval. Om onnodige commentaar te vermijden: met zeldzaam voorkomend bedoel ik niét de trap an sich, maar de dodelijke afloop ervan... Rust zacht Sarra! Veel sterkte aan familie, vrienden en betrokkenen...
 • myriam hoornaert

  2 jaar geleden
  rust in vrede
 • Jos Hill

  2 jaar geleden
  Zwaar verlies een jonge mens en dan nog een die van dieren hield, sterkte aan ieder die haar graag zag.
 • S D

  2 jaar geleden
  Het blijven dieren. Vluchtdieren bovendien, die schichtig kunnen zijn. Zo jammer dat dit meisje de slag net daar kreeg. Veel sterkte voor iedereen in haar omgeving.
 1. Bestuurder filmt hoe vulkanisch puin op auto tikt tijdens nieuwe uitbarsting Etna
  Play

  Bestuurder filmt hoe vulkanisch puin op auto tikt tijdens nieuwe uitbar­sting Etna

 2. Willy Sommers gaat voor het eerst in duet met zijn dochter die hij 18 jaar niet zag
  Play
  Liefde voor Muziek

  Willy Sommers gaat voor het eerst in duet met zijn dochter die hij 18 jaar niet zag