Sven Mary.
Volledig scherm
Sven Mary. © Photo News

Sven Mary haalt zwaar uit naar Jan Jambon (N-VA): “Hij heeft mijn leven en dat van mijn gezin in gevaar gebracht”

Strafpleiter Sven Mary zegt in een interview met Le Soir vandaag dat Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) in 2018 zijn leven in gevaar heeft gebracht. Jambon, die ten tijde van het proces tegen terrorist Salah Abdeslam in 2018 nog minister van Binnenlandse Zaken was, had Mary ervan beschuldigd procedurefouten te pleiten. Een schande, noemde Jambon dat toen. 

46 reacties

 • Patrick Verbelen

  1 jaar geleden
  Dit soort advocaten is niet bezig met het proces van een beklaagde maar enkel op zoek naar procedurefouten, daar wordt niemand vrolijk van, behalve dan de beklaagden.
 • Michel Peyskens

  1 jaar geleden
  Jambon denkt dat alles wat hij zegt juist is maar weet niet dat een advocaat ziijn beroep juist moet uitoefenen want als hij een beklaagde niet naar zijn beste vermogen verdedigt dan kan hij geschorst worden
 • caius lepidus

  1 jaar geleden
  al die commentaren , jongens toch .Jullie vergeten één ding en dat staat in de grondwet : iedereen (IEDEREEN) heeft recht op verdediging PUNT. en jambon zou beter zwijgen er is nog altijd een scheiding der machten , maar ja voor n-va ers is dat niet van toepassing die staan boven de wet
 • nico de visser

  1 jaar geleden
  Ik snap dat het niet leuk is om in gevaar te zijn gebracht. Maar ik denk eerder dat dat het juist Sven marie is die de hele Belgische bevolking in gevaar heeft gebracht om te pleiten dat er procedure fouten zijn gebeurt. En dat er zo een eventuele vrijlating van een terrorist kon gebeuren.
 • Johnny Van Gulck

  1 jaar geleden
  En nu alles intussen terug bekoeld is ga jij dat terug oprakelen in de pers en jezelf zo terug in gevaar brengen. Heel verstandig lijkt me.
 1. Meer dan 3000 studenten spelen 'Snake' in het echt
  Play

  Meer dan 3000 studenten spelen 'Snake' in het echt

 2. Indiërs springen in gloeiende as en gooien vonken de lucht in voor godheid
  Play

  Indiërs springen in gloeiende as en gooien vonken de lucht in voor godheid