Surfers moeten hele weekend op droge

 1. Buitenlandse investeringen in Vlaanderen houden goed stand tegen coronacrisis
  3

  Buitenland­se investerin­gen in Vlaanderen houden goed stand tegen coronacri­sis

  Vlaanderen blijft ondanks de coronacrisis aantrekkelijk voor buitenlandse investeringen. In 2020 hebben buitenlandse bedrijven 224 nieuwe investeringsprojecten in Vlaanderen gelanceerd. Die projecten zijn samen goed voor 4.717 nieuw jobs. Beide cijfers liggen 12 à 13 procent lager dan in 2019, maar zijn - gezien de coronacrisis - beter dan verwacht. Dat blijkt uit cijfers van Flanders Investment & Trade (FIT) die minister-president Jan Jambon heeft bekendgemaakt.
 2. Francken lacht met coronacampagne van federale overheid: “Kan u me op voorhand verwittigen zodat ik me niet weer verslik, premier?”
  Play

  Francken lacht met coronacam­pag­ne van federale overheid: “Kan u me op voorhand verwitti­gen zodat ik me niet weer verslik, pre­mier?”

  De campagne “als 1 ploeg van 11 miljoen” die de federale overheid lanceerde in de strijd tegen het coronavirus, viel niet bij iedereen in de smaak. Toen de affiche eind november bij N-VA-Kamerlid Theo Francken in de bus viel, liet hij zijn ongenoegen merken op Twitter. “De dood en het leed van duizenden misbruiken om de belgicistische agenda van paarsgroen toch verkocht te krijgen. Wansmakelijk”, schreef hij toen. “De Rode Duivels zijn tof, het is toch gewoon sport. Maar dit? A.u.b. zeg.”
 1. Yvette gaat viraal nadat ze haar kast vergeet op te ruimen
  Play

  Yvette gaat viraal nadat ze haar kast vergeet op te ruimen

 2. Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemotherapie: "De kinderen geven mij kracht"
  Play

  Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemothera­pie: "De kinderen geven mij kracht"