In Steenokkerzeel hebben ze er niet beter op gevonden dan het overtollige water op de openbare weg te gebruiken als privésurfbaan.
Volledig scherm
In Steenokkerzeel hebben ze er niet beter op gevonden dan het overtollige water op de openbare weg te gebruiken als privésurfbaan. © Robby Dierickx

Surfen op modderwater in Steenokkerzeel

In Steenokkerzeel hebben ze er niet beter op gevonden dan het overtollige water op de openbare weg te gebruiken als privésurfbaan. Bij gebrek aan wind hang je jezelf gewoon achter de auto aan, die voor de handigheid ook nog een paar golven creëert. Who needs the ocean? 

8 reacties

 • Shinji Mikami

  4 jaar geleden
  Heeft iemand de video?
 • Johan Vercarre

  4 jaar geleden
  Hahaha leuk ! Ik heb hier originele overburen.
 • Kelly Verlinden

  4 jaar geleden
  Die weet ten minste hoe hij plezier moet maken in tegenstelling tot die zure reacties hier.
 • Ahmed Zoupha

  4 jaar geleden
  Ten eerste is dit verboden en ten tweede toont het weinig respect voor de buren, door de onnodige golven jaagt men het water nog meer in hun tuin. Deze bestuurder mogen ze een paar mand op droog water zetten! En Johnny, in Steenokkerzeel zelf was wel degelijk wateroverlast op bepaalde straten maar dan moet je wel buiten komen om dat te zien.
 • Johnny L Verhoeven

  4 jaar geleden
  Het centrum van Steenokkerzeel bleef gespaard. het was vooral het gehucht Hummelgem waar er overlast was.
 1. Hevige onweders zorgen voor wateroverlast in Vlaanderen
  Update

  Hevige onweders zorgen voor waterover­last in Vlaanderen

  Het aangekondigde onweer heeft in Vlaanderen op diverse plaatsen lelijk huisgehouden. In de omgeving van Gent zorgde een korte maar hevige onweersbui op verschillende plaatsen voor wateroverlast. De Gentse brandweer voerde al een tiental interventies uit voor straten die blank staan en ondergelopen kelders. Ook in Leuven moest de brandweer deze avond uitrukken. In de omgeving van Antwerpen zorgden omgevallen bomen en stellingen voor heel wat schade.