Jumbo vraagt haar klanten om dit product niet te consumeren en het terug te brengen naar de winkel.
Volledig scherm
Jumbo vraagt haar klanten om dit product niet te consumeren en het terug te brengen naar de winkel. © Jumbo

Supermarkt Jumbo roept stoomsoep terug door mogelijke aanwezigheid van salmonella

Supermarktketen Jumbo roept de stoomsoep Tom Ka Khai van het merk Jumbo terug. Dat doet ze in overleg met het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV). De soep zou mogelijk salmonella bevatten. 

 1. Minister Verlinden reageert op rellen: “Ik weiger me hierbij neer te leggen, wij geven onze straten en pleinen niet aan een bende onverlaten”
  Play
  270

  Minister Verlinden reageert op rellen: “Ik weiger me hierbij neer te leggen, wij geven onze straten en pleinen niet aan een bende onverlaten”

  Volgens minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) was de politie zondag goed voorbereid op mogelijke incidenten na de voetbalmatch. Maar toch konden de rellen niet voorkomen worden. De minister wenst zich hier alvast niet bij neer te leggen. “Wij geven onze straten en pleinen niet aan een bende onverlaten”, zo verklaart ze in de studio van VTM NIEUWS.
 2. Regering klopt loonakkoord af: lonen stijgen niet bovenop index, wel ruimte voor premie tot 750 euro
  Politiek

  Regering klopt loonak­koord af: lonen stijgen niet bovenop index, wel ruimte voor premie tot 750 euro

  Het kernkabinet van de federale regering is het eens geraakt over een verzoeningsvoorstel om de loononderhandelingen tussen vakbonden en werkgevers uit het slop te trekken. Dat vernam onze politieke redactie en bevestigt het kabinet van premier Alexander De Croo (Open Vld). In het voorstel kunnen de lonen voor werknemers in de privésector de komende twee jaar niet stijgen bovenop de index. Om toch nog een extraatje te voorzien, komt er zoals vorig jaar wel een consumptiecheque.