Superflitspaal ingezet in de strijd tegen verkeersovertreders

Op onze Belgische wegen wordt voor het eerst een superflitspaal gebruikt. Het toestel, dat voorlopig enkel is bedoeld voor vrachtwagenchauffeurs, staat op de E411 aan het viaduct. 

86 reacties

 • vanzeir guy

  1 jaar geleden
  Eerst onduidelijkheid creëren door de verkeersborden weg te doen en dan beginnen met flitsen, we leven in een omgekeerde wereld.
 • peter destoop

  1 jaar geleden
  heeft slechts een plaatselijk effect. Eens er voorbij is het business as usual
 • karel dillen

  1 jaar geleden
  Hogere boetes en na 10 overtredingen nieuw theoretisch en praktisch rijexamen.
 • oswald billiet

  1 jaar geleden
  Op een gewone rijweg kan de toegemeten snelheid soms meerdere keren wisselen over vrij korte afstand. Dit is voor de automobilist een doemscenario dat moeilijk vol te houden is. Vandaar al die boetes. Wanneer je vandaag al thuis geraakt zonder opgelopen verkeersboete, dan heb je geluk gehad.
 • Maya Dobbelaar

  1 jaar geleden
  Als vrachtwagenchauffeur respecteer ik constant mijn afstand tot mijn voorligger. Helaas zijn er telkens weer automobilisten die er net voor je neus tussenkruipen waardoor de vrachtwagen telkens weer automatisch afremt... Als ik op dat moment door die flitspaal geflitst zou worden krijg ik een boete omdat die automobilist niet beseft wat veiligheidsafstand is... Dagelijks wordt ik bij afritten de pas afgesneden door automobilisten die nog snel voorlangs de afrit willen nemen...
 1. Streamz-serie '2DEZIT’ brengt studentenleven in beeld: relaties, vriendschap én de zoektocht naar jezelf
  Play
  TV

  Streamz-se­rie '2DEZIT’ brengt studenten­le­ven in beeld: relaties, vriend­schap én de zoektocht naar jezelf

  ‘2DEZIT’ verschijnt vanaf 29 september op Streamz. De serie geeft de kijkers een inkijk in het turbulente studentenleven. Hoofdrollen Lotte (Ninalotte Roose), Lucas (Nathan Bouts) en hun kotgenoten komen voor heel wat uitdagingen en moeilijke keuzes te staan. Ze worden geconfronteerd met relaties, vriendschappen, drugs en gaan op zoek naar hun ware identiteit. De reeks gaat geen enkel taboe uit de weg.