Photonews
Volledig scherm
© Photonews

"Stukgelopen relatie tussen Homans en Meeuws ligt aan de basis van politieke vete in Antwerpen"

Sp.a is ervan overtuigd dat N-VA achter de "georkestreerde actie" tegen Tom Meeuws zit. Volgens Knack is intussen ook duidelijk waarom: Meeuws had van half 2013 tot 2015 een relatie met Liesbeth Homans. De N-VA'ster is niet gelukkig met de onthullingen. "Mijn vroegere relatie met Meeuws heeft geen enkele politieke relevantie", reageert Homans.

698 reacties

 • Jan VERHEYEN

  5 jaar geleden
  guido bervoets, die hooggeplaatste nva-er was mijne gebuur, en ik kan het weten hij heeft mij zelf verteld dat hij op de ladder stond om zijn goten te kuisen toen hij zijn spraakmakende uitspraken deed
 • jean-pierre rejek

  5 jaar geleden
  En dan vraag ge u af hoe dat komt dat er geen geld meer is in onze sociale diensten waar de werkende belgen voor gestort hebben ,de éne schande na de ander ,als die 100 miljoen niet was opgestookt dan was dat er misschien nog .
 • Pierre Vanden Meersschaut

  5 jaar geleden
  Guido jongen, laten we eerlijk wezen: wie in A is begonnen met modder gooien en wie kreeg vervolgens de boemerangs in de maag gespitst. Wat mij betreft mag Meeuws de ganse NVA vogelen, hij is en blijft een sjoemelaar en graaier eerste klas.
 • Luc D'haese

  5 jaar geleden
  Wist niet dat Meeuws nog in de Nva heeft gezeten?
 • Luc D'haese

  5 jaar geleden
  Het was een publiek geheim, doch ben eigenlijk blij dat het nu open in de pers komt.. bewust achtergehouden? Een les voor eenieder, modale burgers scheppen op over de partij van hun keuze, op café zouden ze er voor op de vuist gaan. Politiekers vogelen er op los, links met rechts en visa versa, laten ze alle hoeken van de slaapkamer zien. Open uw ogen mensen!