Het is al twee jaar geleden dat de Rode Kruismedewerkers nog stickers mochten verkopen aan verkeerslichten en op parkings. De grote boosdoener: het coronavirus.
Volledig scherm
Het is al twee jaar geleden dat de Rode Kruismedewerkers nog stickers mochten verkopen aan verkeerslichten en op parkings. De grote boosdoener: het coronavirus. © Maxime Petit

Studio 100-figuren staan centraal op zestigste Rode Kruissticker

De Rode Kruissticker wordt dit jaar zestig en Studio 100 viert haar 25ste verjaardag. Daarom slaan de twee organisaties de handen in elkaar en staan enkele Studio 100-figuren op de jaarlijkse Rode Kruissticker. Dat maakt Rode Kruis-Vlaanderen bekend.

6 reacties

 • anna vandenberg

  2 maanden geleden
  De Ceo krijgt een groot loon en de vrijwilligers moeten gratis werken, het vb de vaccinatie centra, sommige worden goed betaald en een verpleegkundige in loondienst die al haar vrije tijd wil opoffert krijgt een aalmoes, de zelfstandige verpleegkundigen sturen een factuur en worden goed vergoed. De ene vrijwilligers is de andere niet, degene die riant vergoed worden komen meestal in de media het de grootste weldoeners.
 • Alfons Schepers

  2 maanden geleden
  Het spaarpotje van "Samson" loopt over...
 • Jan Jansens

  2 maanden geleden
  Waarom moeten dat altijd plastieken stickers zijn die niemand gebruikt? Geef dan een balpen waar je tenminste nog iets mee kan doen.
 • karina de smet

  2 maanden geleden
  Een magneetje, sleutelhanger met munt in voor een winkelkarretje, stylo’s of andere nuttige dingen, dan koop ik direct want zou er niet mee inzitten deze mensen te steunen maar stickers nee dank u. Heb er vroeger bijna jaarlijks gekocht maar is verleden tijd. Misschien eens over nadenken.
 • karina de smet

  2 maanden geleden
  Ik vind dat heel goed wat deze mensen doen maar ik vind dat ze toch stilaan wat anders moeten gaan verkopen dan stickers, die tijd is wat voorbij vind ik. Een magneetjes, styl
 1. Autobestuurders zien een wel heel bijzonder voertuig voorbijrijden
  Play

  Autobe­stuur­ders zien een wel heel bijzonder voertuig voorbijrij­den

 2. "Shame on you", voetbalsupporters uiten ongenoegen over Super League
  Play

  "Shame on you", voetbalsup­por­ters uiten ongenoegen over Super League