De bewuste blokhut in Vorselaar.
Volledig scherm
De bewuste blokhut in Vorselaar. © RV

Studentendoop loopt uit de hand: student (20) in coma

Een student van de KU Leuven ligt in coma na zijn studentendoop bij de vereniging Reuzegom. De jongen moest zoveel visolie drinken dat hij door het hoge zoutgehalte mogelijk een hartstilstand kreeg. Hij was tijdens de doop ook onderkoeld geraakt. De twee andere studenten die dezelfde avond meededen aan de doop moesten ook naar het ziekenhuis. 

68 reacties

 • Etienne Callebout

  3 jaar geleden
  Toch raar dat we daar toch minder van horen dan van de studenten vereniging schild en vriend daar was men direct paraat om iedereente schorsen , hieralles in kalmte afgehandeld maar je het is ook een elitair clubje dan mag alles. Iedereen gelijk voor de wet de ene iets meer dan de andere .
 • Tine Bruggeman

  3 jaar geleden
  Straf? ... Laat club- en ex-club-leden BIJ het lichaam van de overleden student of de kist "waken" tot het moment van de uitvaart. Heel veel sterkte aan de ouders. Het afscheid is onomkeerbaar, definitief,... Tijd heelt geen wonden!!!!
 • Peter Janssen

  3 jaar geleden
  Hoort een studentendoop niet grappig te zijn in plaats van dodelijk?!
 • Wouter Van de Walle

  3 jaar geleden
  Ochot, de KU Leuven is zwaar geschokt, het is nochtans elk jaar hetzelfde marginale gedrag met die dopen
 • Marcus Camps

  3 jaar geleden
  Hoog tijd dat ze er daar eens een paar vastzetten voor een jaartje. Pure mishandeling mag als het maar om te lachen is of wat !?
 1. ONZE OPINIE. Als er één moment is om onze solidariteit met Wallonië te tonen, dan is het wel nu
  PREMIUM
  8

  ONZE OPINIE. Als er één moment is om onze solidari­teit met Wallonië te tonen, dan is het wel nu

  Dat Wallonië er net zoals Griekenland ooit erg aan toe is. Herinner u: het Zuid-Europese land balanceerde op de rand van het faillissement. Het zijn niet onze woorden maar die van de Franstalige econoom Etienne De Callataÿ in het politieke programma 'C'est pas tous les jours dimanche' op RTL. Ja, Wallonië (en Brussel) hadden hun budget niet op orde. En dan sloegen de pandemie en de watersnood nog in alle hevigheid toe. De Griekse vlag duikt niet zomaar op in de televisiestudio's als absolute doemscenario.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).