Studenten in de getrokken cirkels op het Sint-Pietersplein in Gent.
Volledig scherm
Studenten in de getrokken cirkels op het Sint-Pietersplein in Gent. © JDHG

Studenten: “Hadden gehoopt op kotbubbel, maar tevergeefs”

De Vlaamse Vereniging van Studenten (VVS) noemt het betreurenswaardig dat de kotbubbel ook op het Overlegcomité van vrijdag nog niet afgeklopt is. "Al enkele weken geleden hebben we daarover een akkoord gesloten met de verschillende ministers van Onderwijs", zei Sander Vanmaercke van de VVS in een eerste reactie aan VTM Nieuws. "Iedereen staat daarachter, maar toch komt die er nog altijd niet."

12 reacties

 • Patrick De pauw

  1 maand geleden
  Ik hoopte dat er voor die groep zelfs geen versoepeling zou komen zij hebben al genoeg naast de pot gepist?strengerworden voor hun
 • Li Imbrechts

  1 maand geleden
  De studenten die momenteel aal aan kotbubbel doen, duwen letterlijk de plichtsbewuste studenten uit dit kot. Deze durven niet meer in de keuken te komen, want daar zitten de kotbubbels in groep urenlang zonder mondmaskers. De studenten die niet besmet willen worden pendelen nu elke dag urenlang om hun practica volgen. Toffe bende die kobubbels of beter dikke egoïsten! Aagje Vantomme zou die beyer ook bevragen, alvorens ze kotbubbels wil stimuleten.
 • Bob Boomer

  1 maand geleden
  Alsof studenten zich aan een kotbubbel zouden houden !? Even serieus blijven hé. Bubbels zitten in de drank ! Meerdere malen is er al bericht over politieagenten die studententen aanmanen om uit elkaar te gaan waarna die studenten dan weer samentroepen als de agenten hun rug hebben gekeerd. En wáárrond troepen ze dan samen denk je ? Juist.., rond de bubbels !
 • GUNTER Van hecke

  1 maand geleden
  geen kot feestjes geven he daarom dat dit er niet komt bij die mensen tellen maar twee zaken 1 wat studeren en feesten tegen de regels in
 • Luc Deville

  1 maand geleden
  Op welke bubbel heeft de werkende jongere recht?
 1. Zou jij durven? Deze kapper knipt haren met een bijl
  Play

  Zou jij durven? Deze kapper knipt haren met een bijl

 2. Suthep is plots toeschouwer van een strijd tussen een bidsprinkhaan en een vogel
  Play

  Suthep is plots toeschou­wer van een strijd tussen een bidsprink­haan en een vogel