Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Stroomkabel hersteld op spoorlijn Antwerpen-Brussel: geen hinder tijdens avondspits

Op de spoorlijn tussen Brussel en Antwerpen zijn tussen Vilvoorde en Mechelen opnieuw alle vier de sporen berijdbaar. Sinds 11.15 uur is de stroomkabel die afgelopen nacht beschadigd raakte bij werken, hersteld, zegt spoorinfrastructuurbeheerder Infrabel.

6 reacties

 • Lucas Botterman

  3 jaar geleden
  Sorry hoor maar deze reacties kan ik niet volgen. De stroomtoevoer is onderbroken doordat een aannemer een kabel beschadigd heeft. Heeft Infrabel hier dan schuld aan? Ik dacht het niet. De NMBS zeker niet want dat is maar een klant van Infrabel en gebruiker van de infrastructuur.
 • paul remy lemmens

  3 jaar geleden
  het is toch duidelijk we moeten dit wangedrocht privatiseren
 • Markos Agios

  3 jaar geleden
  Als pendelaar maak ik dagelijks iets mee met het openbaar vervoer. Het wordt echt erbarmelijk. Je weet enkel nog wanneer je vertrekt, maar niet wanneer en hoe je zal aankomen. Als je op een afspraak moet zijn, lukt het gewoonweg niet meer.
 • jurgen maes

  3 jaar geleden
  En dan zouden ze de mensen aansporen om het openbaar vervoer te nemen???? Ja misschien in combinatie met de eendaagse werkweek
 • Theo Schuermans

  3 jaar geleden
  Het is altijd iets met het spoor.
 1. Afwezig door corona: alles wat je moet weten over ziektebriefjes en attesten tijdens omikrongolf

  Afwezig door corona: alles wat je moet weten over ziekte­brief­jes en attesten tijdens omikron­golf

  Veel werknemers die door een coronabesmetting moeten thuisblijven, weten niet welk attest ze precies nodig hebben. Maar liefst veertig procent dient bij de werkgever een doktersattest in, terwijl dat eigenlijk een quarantaineattest zou moeten zijn. Dat blijkt uit een recente bevraging van ondernemersnetwerk Unizo. Wat is het verschil tussen een traditioneel ziektebriefje en een quarantaineattest? Wanneer heb je zo’n attest nodig? En moet je hiervoor naar de huisarts? Wij maken een overzicht.
 2. Meer dan 93.000 retroactieve zonnepanelenpremies aangevraagd
  12

  Meer dan 93.000 retroactie­ve zonnepane­len­pre­mies aange­vraagd

  Al bijna 93.500 eigenaars van zonnepanelen hebben tot nu toe een retroactieve investeringspremie aangevraagd. Dat blijkt uit gegevens van het kabinet van Vlaams minister van Energie Zuhal Demir (N-VA). De regeling kwam er nadat het Grondwettelijk Hof de virtueel terugdraaiende teller had vernietigd. Die gaf eigenaars van zonnepanelen ook met een digitale meter nog recht op het oude systeem met een terugdraaiende teller en een prosumententarief. Als compensatie voor de vernietiging werkte de Vlaamse regering de retroactieve investeringspremie uit.