Steven Van Gucht: “We krijgen zomer waarin zowat alles mogelijk gaat zijn”

Viroloog Steven Van Gucht belde ook even in tijdens de uitzending van 24 UUR LIVE. Hij was er opvallend optimistisch over het voorjaar en de zomer. Hij haalde zijn ‘glazen bol’ erbij en toonde zich erg hoopvol.

114 reacties

 • Marc De Metsler

  4 maanden geleden
  Daar gaat juist niks mogelijk zijn wees maar zeker, want er staat ons nog wat te wachten, slechte vooruitzichten, want ze gaan altijd iets zeggen om onze vrijheden af te pakken waar ze trouwens al goed mee bezig zijn maar veel onwetende mensen geloven dit niet, een spuitje voor dit en een spuitje voor dat niet willen is niks meer hebben daarom is trouwens die QR pas nodig. @ Kirsten De Laet groot gelijk mondmasker blijven voor altijd en zelfs die QR pas.
 • collart peggy

  4 maanden geleden
  Maar hij heeft gelijk onze Steven
 • gerda Voet

  4 maanden geleden
  Wat een ongelofelijke komedie, nu is hij ook al helderziend
 • Kirsten De Laet

  4 maanden geleden
  We moesten toch 'maar' een paar weken in ons kot blijven om de curve af te vlakken, anno 2020!? Inmiddels twee jaar later en nog steeds gijzelen jullie de bevolking voor een seizoensgroep. Twee 'verlossende' vaccinaties én boostershot later is er niks normaal mogelijk. Iedereen loopt nog steeds vol angst en paniek rond, de mondkapjes blijven eeuwig in ons leven. De angstpropaganda heeft er bij velen goed ingehakt, niemand durft knuffelen noch zoenen. 2022 wordt erger dan de voorgaande jaren!
 • Kenny brusseel

  4 maanden geleden
  Dat zeggen ze al twee jaar maar dit keer deze zomer blijf ik niet in mijn land
 1. Rechter beslist nog niet over terugbetaling van 1 miljoen door Sihame El Kaouakibi: “Eerst de resultaten van de strafprocedure afwachten”
  Antwerpen

  Rechter beslist nog niet over terugbeta­ling van 1 miljoen door Sihame El Kaouakibi: “Eerst de resultaten van de strafproce­du­re afwachten”

  De ondernemingsrechtbank neemt nog geen beslissing over het faillissement van Point Urbain, de horecavennootschap van Vlaams parlementslid Sihame El Kaouakibi en haar partner Erika Nguyen. De curator die het faillissement behandelt, eist de terugbetaling van 1 miljoen euro door het koppel. “Wacht tot het gerechtelijk onderzoek rond is”, stelt Joris Vercraeye, advocaat van El Kaouakibi.