Professor Steven Van Gucht.
Volledig scherm
Professor Steven Van Gucht. © BELGA

Steven Van Gucht: “Perspectief voor lange termijn is best onder voorbehoud”

Als er versoepelingen en perspectief op lange termijn worden aangekondigd, wordt dat het beste gedaan onder voorbehoud. Anders maakt men misschien valse beloftes. Dat heeft viroloog Steven Van Gucht vrijdag verklaard.

18 reacties

 • Yolande MARIS

  2 maanden geleden
  Voor velen onder ons zijn jullie en heel die vivaldi bende hun houdbaarheidsdatum allang voorbij ,veel van uw regeltjes zijn in de praktijk niet werkbaar het wordt hoogtijd dat er mensen opstaan die jullie doen inbinden.
 • Dirk Bytebier

  2 maanden geleden
  Wie kan dit nog allemaal volgen , alles wat je leest is onduidelijk en alles spreekt elkaar tegen hier zit niks van duidelijkheid in . Wat ik zelf weet en dit zal juist zijn denk ik dat we er nog een lange tijd mee zitten en veel versoepeling er niet in zit , niks gaat vooruit ook het vaccineren niet en zolang dit niet grotendeels achter de rug is vergeet het .
 • Jan Van Crombruggen

  2 maanden geleden
  Wij geraken nooit meer aan die goede cijfers, 2de golf was te groot dankzij onze interim regering. Dus vaccineren is de boodschap en geen 15.000 per dag. Ik wil het eens zien wanneer ze een grote levering krijgen wat ze dan gaan doen. In Israël kan je zelfs in de IEA u laten vaccineren. Altijd uitstellen is ook een oplossing om de mensen in de horeca of andere beroepen steeds te doen aarzelen om toch niet de handdoek te gooien. Als ze eerlijk waren hadden de meeste al een ander beroep gekozen.
 • Gerrit Meysman

  2 maanden geleden
  En zo passeerd de zomer weer. Ze zouden beter hun vaccins uit de vriezers halen
 • Johan Vanden Bossche

  2 maanden geleden
  Heel erg logisch wat de virologen beslissen. Alleen moet je iets snappen van het Coronavirus.
 1. Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije
  Play

  Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije

 2. Legendarische Ferrari F40 gaat volledig in vlammen op
  Play

  Legendari­sche Ferrari F40 gaat volledig in vlammen op