Belga/rv
Volledig scherm
© Belga/rv

Steve Bakelmans bekent moord op Julie (23)

De 39-jarige Steve Bakelmans uit Antwerpen, de “getuige” die gisterenmiddag werd opgepakt in het station van Leuven, wordt verdacht van de moord op Julie Van Espen. De man heeft gisterenavond bekentenissen afgelegd, bevestigen bronnen dicht bij het onderzoek aan onze redactie. Hij is geen onbekende voor het gerecht. Het lichaam van de 23-jarige studente is gisteren tijdens een zoekactie van de scheepvaartpolitie in het Albertkanaal gelokaliseerd. De vrouw uit Schilde verdween zaterdagavond toen ze met de fiets op weg was naar vriendinnen in Antwerpen. 

809 reacties

 • Myrjam vandierendonck

  3 jaar geleden
  Daar zijn geen woorden voor deze vreselijke gebeurtenis, maar België scoort wel hoger in deze zaken dan bijvoorbeeld Nederland....
 • arno denolf

  3 jaar geleden
  Jammer voor Julie maar we leven nog steeds in een rechtstaat . Dat wil zeggen dat iedereen de kans moet hebben zich te kunnen verdedigen ongeacht de gepleegde feiten, je zal maar worden opgepakt, veroordeeld en opgesloten worden voor vier jaar waarna de vrouw die je beschuldigde van verkrachting doodleuk bekent dat ze het heeft verzonnen
 • Gino Denil

  3 jaar geleden
  Het is aan de rechter om te oordelen. Wat iemand in de rechtbank ook mag komen vertellen, Jean-luc Gheerolfs. En aan de politici om de wetten, de organisatie en de spelregels te bepalen. Het ging hier niet om een veroordeling. Maar op het vrij laten rondlopen van iemand in afwachting op zijn proces omwille van de verkeerde principes en spelregels.
 • Wim Brion

  3 jaar geleden
  Hopelijk doet dit de bevolking wakker schudden! 26 mei mensen! Rip jongedame
 • Luc Deboosere

  3 jaar geleden
  CD&V mag er niet gerust meer op zijn bij de verkiezingen, met kandidaten als Mr. Geens & Peeters.
 1. Uitslaande brand treft drie woningen en kinderdagverblijf in Boechout: “We mochten nog juist onze honden in veiligheid brengen”
  Boechout

  Uitslaande brand treft drie woningen en kinderdag­ver­blijf in Boechout: “We mochten nog juist onze honden in veiligheid brengen”

  In de Alexander Franckstraat in Boechout is dinsdagmiddag brand uitgebroken in een woning. Het vuur werd al gauw uitslaand en verspreidde zich over een aantal huizen. Ondertussen is de situatie onder controle, maar de schade aan de getroffen huizen is enorm. Ook een kinderdagverblijf op de hoek bleef niet gespaard. Gelukkig raakte niemand gewond. “Toen ik aankwam zag ik juist de vlammen overslaan naar onze woning.”
 2. Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op
  Spaargids.be

  Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op

  Stoppen met roken biedt niet alleen voordelen voor je gezondheid, het is ook een opsteker voor je portemonnee. Je bespaart op de kostprijs van sigaretten en behaalt met je niet-uitgegeven centen mogelijk een mooi beleggings- en spaarrendement. Bovendien dwing je bij de bank een goedkopere schuldsaldoverzekering af. Spaargids.be rekent uit hoeveel geld stoppen met roken je precies kan opleveren.