Beeld ter illustratie
Volledig scherm
Beeld ter illustratie © Shutterstock

Steunpakket voor artiesten en technici: Raad van State heeft geen bezwaar

Op enkele technische opmerkingen na heeft de Raad van State geen bezwaar tegen het wetsvoorstel van groenen en socialisten dat artiesten en technici uit de culturele sector makkelijker toegang geeft tot werkloosheidsuitkeringen. De indieners hopen dat de tekst nog voor het zomerreces gestemd geraakt. 

1 reactie

 • jean-luc barra

  11 maanden geleden
  Van waar die afkeer van rechts voor het culturele en artistieke ? Houden die dan niet van muziek, beeldhouwwerken, schilderkunst, musea etc ?
 1. Moeten we stoppen met het gebruik van pannen met PFAS? Toxicoloog Jan Tytgat: “Geen gevaar op blootstelling bij correct gebruik”
  3

  Moeten we stoppen met het gebruik van pannen met PFAS? Toxicoloog Jan Tytgat: “Geen gevaar op blootstel­ling bij correct gebruik”

  Na het PFOS-schandaal in Zwijndrecht heerst er grote ongerustheid. Dergelijke chemische stoffen worden ook verwerkt in allerlei andere gebruiksvoorwerpen. Zo stuurden lezers ons de vraag of pannen met antiaanbaklaag nog wel mogen gebruikt worden, want ook bij de productie van sommige pannen wordt een dergelijke stof aangewend. Toxicoloog Jan Tytgat (KU Leuven) stelt onze lezers gerust: “Wanneer je die pannen correct gebruikt, is er geen risico op blootstelling.”