Gert De Mangeleer, Peter Goossens en Viki Geunes.
Volledig scherm
Gert De Mangeleer, Peter Goossens en Viki Geunes. © VTM Nieuws

Sterrenchefs voeren druk op: “Wij willen open, zo snel mogelijk in mei”

Honderd topmensen uit de horeca trekken in een gezamenlijk filmpje aan de alarmbel. “Wij willen open, zo snel mogelijk in mei”, klinkt het aan de vooravond van het Overlegcomité.

20 reacties

 • alex gorris

  2 weken geleden
  Zij willen open denk dan ook eens aan alle mensen die opgenomen zijn in het ziekenhuis dat ook al een jaar geen bezoek mogen ontvangen ikke en de rest kan stikken mentaliteit en aan de ministers en wetenschappers laat dan ook gecontroleerd bezoek toe al is het een uurtje dat is ook belangrijk voor hun emotionele toestand
 • Gert Blommaert

  4 weken geleden
  Er zijn belangrijkere zaken dan sterrenrestaurants, kijk maar eens hoeveel mensen stervan aan corona! Precies of heel het land enkel draagt met horeca
 • Hendrik Goris

  4 weken geleden
  Los van de winst of verliesrekening, vind ik het enkel verantwoord voor de restaurants en caféterrassen, op voorwaarde dat ze niet opeengestampt zitten.
 • nicole desseyn

  1 maand geleden
  De groten willen open zodat ze hun prijzen de hoogte kunnen injagen ! K ga liever eten bij onze buur in z’n restaurant daar heb je tenminste eten op uw bord en geen pruts om uwen hollen tand te vullen en het is er vooral heel lekker!!
 • luc dierick

  1 maand geleden
  Daniel Het is juist de werknemer die het betaald De bedrijven vorderen het terug via belastingaangifte
 1. Belg rijdt er graag de kantjes vanaf: 84 procent geeft toe verkeersregels weleens te negeren
  PREMIUM
  32

  Belg rijdt er graag de kantjes vanaf: 84 procent geeft toe verkeersre­gels weleens te negeren

  België is Europees kampioen, als het gaat om het niet naleven van het verkeersreglement. Met 84% van de Belgische bestuurders die al eens een overtreding begaat, presteert België het slechtst van de 11 Europese landen die in de nieuwe Europese barometer van de Fondation Vinci bevraagd werden. Stef Willems, woordvoerder van het veiligheidsinstituut Vias, legt uit tegen welke regels we vooral zondigen, waarom we dat doen en hoe we daar zelf iets kunnen aan doen. “We zoeken graag de grens van de regels op”.
 2. Covid Safe Ticket voor festivals wordt eenmalig, tijdelijk en uitzonderlijk document “om discriminatie te vermijden”
  21

  Covid Safe Ticket voor festivals wordt eenmalig, tijdelijk en uitzonder­lijk document “om discrimina­tie te vermijden”

  Het Covid Safe Ticket waarmee vanaf 13 augustus festivals en andere massa-evenementen opnieuw moeten kunnen doorgaan, moet een tijdelijk en uitzonderlijk document blijven. Daar heeft MR-vicepremier en minister van Buitenlandse Zaken Sophie Wilmès woensdag nog eens op gehamerd in ‘De ochtend’ op Radio 1. “We willen vermijden dat we in een samenleving terechtkomen waar je enkel van de vrijheid kunt gebruikmaken als je een gezondheidsbewijs hebt.”
 3. Ontsnap even aan de realiteit: de beste 5 sciencefictionseries om te streamen

  Ontsnap even aan de realiteit: de beste 5 sciencefic­ti­onse­ries om te streamen

  Door de toevoeging van HBO Max werd het aanbod van Streamz afgelopen maandag uitgebreid met enkele kleppers van formaat, met sciencefictionserie ‘Raised by Wolves’ van ‘Alien’-regisseur Ridley Scott als uitschieter. De ideale gelegenheid – als u het ons vraagt – voor een overzicht van de strafste sf-reeksen uit streamingland. Denk maar aan de opstand van de machines in ‘Westworld’ (Streamz), ‘Star Wars’-magie in ‘The Mandalorian’ (Disney+), het gekoloniseerde zonnestelsel uit ‘The Expanse’ (Prime Video) en het postapocalyptische ‘Travelers’ (Netflix).
 1. Oostenrijkse acrobate kronkelt zich in alle mogelijke vormen
  Play

  Oostenrijk­se acrobate kronkelt zich in alle mogelijke vormen

 2. Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije
  Play

  Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije