Eén van de beste chefs van het land, Christophe Hardiquest, sluit eind juni zijn Brusselse tweesterrenzaak Bon Bon.
Volledig scherm
Eén van de beste chefs van het land, Christophe Hardiquest, sluit eind juni zijn Brusselse tweesterrenzaak Bon Bon. © BELGA

Sterrenchef Christophe Hardiquest van Bon Bon houdt ermee op: “Tijd voor nieuw avontuur”

Sint-Pieters-WoluweEén van de beste chefs van het land houdt er (voorlopig?) mee op. Christophe Hardiquest was met zijn Brusselse eetzaak Bon Bon goed voor liefst 19,5/20 bij Gault&Millau en twee sterren bij Michelin. De voorbije jaren werd hij ook steevast getipt voor een derde ster: “Maar nu is het tijd voor een nieuw avontuur.”

1 reactie

 • Rudy Van Daele

  1 jaar geleden
  Er zullen er nog meer stoppen
 1. Ouders en broer Sanda Dia krijgen het woord op allerlaatste procesdag tegen 18 Reuzegommers: wat gebeurt er daarna?
  PREMIUM

  Ouders en broer Sanda Dia krijgen het woord op allerlaat­ste procesdag tegen 18 Reuzegom­mers: wat gebeurt er daarna?

  Morgen- op de allerlaatste procesdag over de dood van Sanda Dia (20) - is het éindelijk aan hen. Dan kunnen de ouders en broer van Sanda Dia zeggen wat ze willen. Eigenlijk zouden ze al eerder aan bod komen. Maar de nabestaanden kozen er zelf voor om eerst te luisteren naar wat de Reuzegommers te zeggen hadden. De hamvraag is evenwel of het hof van beroep in Antwerpen ook tot een uitspraak over de grond van de zaak zal komen.
 2. Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaarder: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is
  Mijntelco

  Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaar­der: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is

  Elke woning heeft tegenwoordig een eigen draadloos wifinetwerk, waarmee de meeste apparaten verbonden zijn. Logisch ook, want het scheelt heel wat gedoe met kabels, waardoor je met je apparaat kan gaan en staan waar je wil. Maar dat hoeft niet noodzakelijk met élk apparaat mogelijk te zijn. Bovendien biedt een verbinding via de klassieke ethernetkabel ook enkele voordelen. Mijntelco.be overloopt ze.