Stéphane Moreau.
Volledig scherm
Stéphane Moreau. © BELGA

Stéphane Moreau & co beloonden zichzelf voor vertrek bij Nethys met 12 miljoen euro in cash en groepsverzekeringen

Stéphane Moreau, Pol Heyse en Bénédicte Bayer hebben voor hun vertrek bij de Luikse groep Nethys een bedrag van 12 miljoen euro verdeeld. Dat bericht L'Echo. De krant baseert zich op de verklaringen van een anonieme bron, na afloop van een raad van bestuur van de intercommunale Enodia gisterenavond, waar Nethys een onderdeel van is.

35 reacties

 • Frank Vekemans

  4 jaar geleden
  Van welke politieke familie zijn deze heren nu weer, je mag drie keer raden, maar vermoedelijk van de eerste keer juist.
 • Gino Denil

  4 jaar geleden
  Zo ging dat Belga bericht destijds: ‘De plenaire Kamer heeft donderdag het verzoek verworpen om de parlementaire onschendbaarheid van PS-Kamerlid Alain Mathot op te heffen. Dat gebeurde met 81 stemmen van N-VA, Open Vld, PS en sp.a, tegen 49 stemmen van CD&V, MR, Ecolo-Groen en PVDA. Vlaams Belang en cdH onthielden zich. Het parket-generaal van Luik had de Kamer de opheffing gevraagd van de parlementaire onschendbaarheid van Mathot."
 • Fons Casteels

  4 jaar geleden
  De Duitse toppoliticus Helmut Kohl (RIP) zei ooit over de linkse graaicultuur: "het is gemakkelijker om met een bloedhond voorbij een berg worst te wandelen, dan met een socialist voorbij een berg geld". Want jawel: om een nog onbekende, onverklaarde reden heeft geld een énorme aantrekkingskracht op socialisten.
 • nancy dejonge

  4 jaar geleden
  Hoe kan dit getolereerd worden? Waarom niet vervolgen voor alle genomen beslissingen de laatste 48 maanden van hun mandaat, beslissingen waarin zij persoonlijk in betrokken zijn of persoonlijk voordeel uit gehaald hebben????? Stem dan ook in die zin een wet !
 • robrecht Peeters

  4 jaar geleden
  hij gaf dan ook het beste van zichzelf en dat mag beloond toch.....