Catalonia
Volledig scherm
© Catalonia

Steenrijke Antwerpse familie heeft 18 miljoen euro over voor paradijselijk eiland in Spanje

BinnenlandDe steenrijke broers Christian, Jean-Philippe, Pierre en Michel van de Antwerpse rederijfamilie Cigrang kunnen vanaf nu uitrusten op hun eigen paradijselijke eilandje. De broers hebben het Spaanse eiland Espalmador, een toeristische trekpleister, gekocht voor 18 miljoen euro. Opvallend: de familie mag niets veranderen aan hun nieuwe eigendom, aangezien het deel uitmaakt van een beschermd natuurpark.

66 reacties

 • censor

  4 jaar geleden
  het is misschien raar, maar die eilandjes worden daardoor misschien beter beschermd dan als het in handen kwam van ontwikkelaars. Zelfde met privé bossen...niemand erin en alles wordt niet platgetrapt zoals nu, elk voordeel" hep "zijn nadeel zei een rokende voetballer...met een hollands accent.
 • Pascale De Block

  4 jaar geleden
  Proficiat aan deze mensen met hun aankoop...prachtig! En ja, dat zelfstandigen hier wegtrekken als ze kunnen, je zou voor minder ...ze betalen 50% belastingen in Belgie! En wat doen ze er dan nog mee met het belastinggeld??? Pffff
 • peter colson

  4 jaar geleden
  Een stijgend waterpeil? Tegen dat het eiland onder water ligt zijn die broers al tientallen jaren dood en begraven. Die gaan er veel last van hebben, haha. En als het eiland is verzonken, dan wordt het vast een paradijs voor scuba-divers. Kan men nog eens geld vragen om er te snorkelen.
 • Klootzakkerij van bepaalde journalist moe Gelieve mail adres te verwijderen

  4 jaar geleden
  Wist je dat een containerschip met èèn overvaart net zoveel uitstoot en zwaar roet produceert dan 5 miljoen dieselwagens op een heel jaar,gegevens komen van de Duitse zender die tot deze bevinding kwam en de dieseljacht ongegrond noemt.
 • Stavros Kanakaris

  4 jaar geleden
  Grappig, zoveel geld betalen voor een droge rots. Griekenland heeft zo honderden van die eilandjes. Van bovenuit idyllisch, maar gortdroog, je moet er zelf het water per schip aanvoeren.
 1. Belg drinkt gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag: welk van de vijf types koffiedrinker ben jij?
  HLN Shop

  Belg drinkt gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag: welk van de vijf types koffiedrin­ker ben jij?

  De Belg gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag En dat is helemaal niet ongezond. In lage dosissen zou cafeïne het risico op hart- en vaatziekten, Alzheimer en huidkanker verminderen. Met zijn allen aan de koffie dan maar! Je kan het veelzijdige goedje op talloze manieren serveren en ook de zetwijze heeft een grote invloed op de smaak. Hoe bereid jij je favoriete kopje? HLN Shop zocht voor ieder type koffieslurper een bijpassend koffiezetapparaat.
 2. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  2

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.