VTM Nieuws
Volledig scherm
© VTM Nieuws

Steeds meer mensen verhuren hun eigen auto

Almaar meer mensen verhuren hun eigen auto op momenten dat ze hem zelf niet nodig hebben. Dat kan via de website Drivy, waar iedereen zijn eigen auto te huur kan aanbieden of een auto van iemand anders kan huren.

15 reacties

 • Jan Verstrepen

  3 jaar geleden
  Auto zal lang meegaan en wat in geval van ongeval, verzekering dekt alleen onbezoldigde mede passagiers anders ben je een verhuurbedrijf en moet je een aangepaste verzekering.
 • Dries Peeters

  3 jaar geleden
  Haha zeker. De staat wilt gewoon minder auto's. Wie gaat nu met gezond verstand zijn auto uitlenen aan een willekeurig persoon die waarschijnlijk de auto misbruikt.
 • rik lagrou

  3 jaar geleden
  beter zijn een auto samen kopen /delen Maar sommigen kopen liever een dan laten staan dan samen Waarom niet Als juiste chauffeurs hebt
 • Minnoy Kevin

  3 jaar geleden
  ik zou het nooit doen. je weet idd nooit wat ze ermee gaan doen en voor hetzelfde geld minder goede bedoelingen. als je voor een wagen hebt liggen werken en sparen ga ik echt niet mijn wagen aan iemand verhuren.
 • Johnny chanet

  3 jaar geleden
  Als je kennis hebt van de persoon geen probleem. De meeste mensen hebben niet door hoeveel een auto kost. Op lange termijn kost een auto meer dan een huis.
 1. Geen Gentse Feesten, wel ‘knaldrangfonds’ van 1 miljoen euro voor volledige zomerprogrammatie: “We maken het zo bruisend mogelijk”
  Gent

  Geen Gentse Feesten, wel ‘knaldrang­fonds’ van 1 miljoen euro voor volledige zomerpro­gram­ma­tie: “We maken het zo bruisend mogelijk”

  Geen Gentse Feesten, maar wel zoveel mogelijk gecontroleerd feesten. Dat is wat de stad Gent wil doen, de komende zomer. Daarom is er alvast 1 miljoen euro gestoken in een ‘knaldrangfonds’, om iedereen die wil de mogelijkheid te geven om kleinere evenementen in openlucht te organiseren volgens de coronamaatregelen. Ook komt er weer camerabewaking in de binnenstad, van 1 mei tot eind oktober.
 1. Kan Eddy Planckaert in één slag nagel in blok hout kloppen?
  Play
  De Omgekeerde Wereld

  Kan Eddy Planckaert in één slag nagel in blok hout kloppen?

 2. Brandbaar snoep op een taart vol vuurwerk? Slécht idee!
  Play

  Brandbaar snoep op een taart vol vuurwerk? Slécht idee!