Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Stad Brussel plant boom voor elke baby volgens nieuw klimaatplan

Het klimaatplan van de stad Brussel moet ervoor zorgen dat de uitstoot van broeikasgassen ten opzichte van 1990 met ten minste 40 procent wordt verlaagd tegen 2030. Dat is één van de vier hoofddoelstellingen van het klimaatplan dat Brussels schepen van Milieu, Duurzame Ontwikkeling en Groene Ruimten, Khalid Zian (PS), vandaag voorstelde. Het plan sluit aan op Agenda 21, het milieuactieplan van de Verenigde Naties.

2 reacties

 • Jef Denijs

  4 jaar geleden
  Brussel zal snel vol bomen staan dan, gezien het aantal kinderen dat daar geboren worden. In bepaalde Brusselse gemeentes zullen ze waarschijnlijk huizen moeten afbreken om plaats te maken...
 • Gudo Courtois

  4 jaar geleden
  Wanneer berkenhagen, die door hun haartjes op hun bladjes fijn sto opvangen. Dit is in dit landje blijkbaar nog niet geweten, misschien binnen 10 jaar ?
 1. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  4

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.