Sarah Schlitz.
Volledig scherm
Sarah Schlitz. © Photo News

Staatssecretaris voor Gendergelijkheid Sarah Schlitz onder vuur omdat ze naar event gaat waarop mannen niet welkom zijn

Staatssecretaris voor Gendergelijkheid, Gelijke Kansen en Diversiteit Sarah Schlitz (Ecolo) krijgt de wind van voren nadat de Waalse krant La Meuse bekendmaakte dat ze vrijdag in Luik aanwezig zal zijn op een wandeling exclusief voor vrouwen. Mannen zijn er niet welkom. 

268 reacties

 • Paul van de velde

  1 jaar geleden
  13.000 politici betaald door de bevolking en nog is het niet genoeg. België een plak grond met 11 miljoen inwoners en een oppervlakte ter grootte van de voorschoot van ons moemoe is blijkbaar groot genoeg om 66 ministers met hun kabinetten te voeden. Het aantal parlementariërs en volksvertegenwoordigers is niet te tellen wegens "ziekte" en afwezigheid. Zeven partijen waar de "premier" van het zevende knoopsgat de plak mag zwaaien. O dierbaar Belgen........Kl
 • Jean Gallet

  1 jaar geleden
  De mannenhaat bij de fanatieke feministen loopt de spuigaten uit. Stop de discriminatie van mannen door de ingevoerde quota, waardoor de bekwaamste kandidaat niet de baan krijgt omdat hij man is. Vrouwen willen gelijke rechten, wel dan ook gelijke plichten en voor sommige beroepen gelijke testen.
 • Peter Buyck

  1 jaar geleden
  Er is meer dan één vrouwenbeweging die haar activiteiten 'exclusief reserveert voor vrouwen' maar o wee als een mannenbeweging een activiteit 'exclusief reserveert' voor mannen. Mannen bij een dameskapper is taboe, Vrouwen bij een herenkapper.. moet kunnen (hun versie van gendergelijkheid).
 • Raoul Rouma

  1 jaar geleden
  Ik hoop dat zij daar de liefde heeft gevonden! Eindelijk weten we nu dat we ook een staatssecretaris van gendergelijkheid hebben(wat een naam), sorry maar tussen die hoop politici raak de beste niet meer wijs. Van alles hebben we hier te weinig enkel hier hebben we er teveel.
 • Vera Bres

  1 jaar geleden
  krijgt die ook een loon ? en moet de belasting betaler dat ook betalen ?