BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Staatsblad sluit recordjaar af met iets meer dan 117.000 pagina's

Het Belgisch Staatsblad heeft het jaar 2017 afgesloten met een recordaantal pagina's. Er werden exact 117.002 bladzijden gepubliceerd, wat er bijna 10.000 meer zijn dan in het vorige recordjaar 2014 (107.270). "Het was op het vlak van wetgeving nochtans een vrij normaal jaar", zegt Wilfried Verrezen, directeur van het Belgisch Staatsblad.

10 reacties

 • raf peeters

  3 jaar geleden
  Heb je al eens gekeken in welke druk dit Staatsblad is gedrukt?,117000 bladzijden , met een druk waar je een loep nodig hebt om ze te kunnen lezen ,zo klein en met zekerheid blikt er ondertussen geen kat meer door het labyrint van regeltjes,voor-schriften,maar ondertussen wordt democratie groot geschreven,denk wanneer je een wind mag laten nog er moet inkomen ,voor de rest zowat alles.
 • Karel Van Beeck

  3 jaar geleden
  De kracht van verandering. Nieuwe regels, meer regels en nog meer regels. De politiestaat in wording!
 • Gino Denil

  3 jaar geleden
  De administratieve vereenvoudiging draait op volle toeren.
 • Willy Van Craen

  3 jaar geleden
  Je moet als gewone burger alle wetten kennen zelfs die van meer dan 100 jaar oud.
 • Anoniem

  3 jaar geleden
  Het resultaat van politieke onweerstaanbare drang vereeuwigd te worden, of het het leven van diegenen die het bolletje rood gekleurd hebben aangenamer zal maken maakt echter geen bal uit.In een poging de geschreven teksten te ontleden kan je niet anders dan je gat met die gazet afvegen, droevig om vast te stellen dat die teksten miljoenen echte euros gekost moeten hebben om daarna vast te stellen dat ons leven er weer ingewikkelder op gemaakt is
 1. Smartschool: “Scholieren voeren steeds meer netwerkaanvallen uit op scholen om lessen plat te leggen”
  23

  Smart­school: “Scholieren voeren steeds meer netwerkaan­val­len uit op scholen om lessen plat te leggen”

  Het digitaal schoolplatform Smartschool waarschuwt voor een escalatie van netwerkaanvallen gericht op schoolmodems, met als doel het afstandsonderwijs en internetgebruik in de school te verstoren. Het gaat om dataverkeer dat bewust en doelgericht, dus met slechte intenties, wordt gecreëerd, vooral door jongeren van secundaire scholen. Dat meldt Smartbit, het bedrijf achter Smartschool.
 1. Hongerige beer steelt zakje snoep uit auto
  Play

  Hongerige beer steelt zakje snoep uit auto

 2. Zoveel verdienen de best betaalde CEO's in ons land
  Play

  Zoveel verdienen de best betaalde CEO's in ons land